avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate Misanschi

Activitate Misanschi

Răspuns la discuția Declaratie
Adica pot sa negociez o indemnizatie suplimentara la contract? Sau daca plec inseamna ca 2 ani ei imi vor da cel putin 50% din salariu, iar daca nu atunci pica clauza?
Răspuns la discuția Declaratie
Este vorba de o declaratie in care se stipuleaza faptul ca nu trebuie sa fie asociat sau colaborator in alta parte, adica la concurenta, indiferent de activitatea prestata, chiar daca aceasta activitate nu are legatura cu contractul de munca.

Discuție Declaratie
Ce se intampla daca nu semnez o declaratie la contractul de munca?
Discuție Dreptul muncii
Daca am semnat un contract de munca care are clauze de confidentialitate excesive, ce se poate intampla daca plec prin demisie?
Răspuns la discuția impozit suplimentar
Merci Kyandra! Asa ma gandeam si eu. Deja am platit 100% impozit fara acel supliment, adica 165%, dar vroiam sa ma asigur.
Răspuns la discuția impozit suplimentar
Exact! Adica o parte este mostenita direct si alta parte care era indiviza am dobandit-o pe cale legala si am platit sulta. In prezent sunt propietar pe toata cota si deci sa inteleg ca nu platesc impozt suplimentar!
Răspuns la discuția impozit suplimentar
Deci, nici pentru partea de casa pentru care am iesit din indiviziune!

Daca am iesit din indiviziune pe cale judecatoreasca, mai platesc impozit suplimentar (daca aceasta reprezenta a doua locuinta) pe aceasta casa dobandita prin mostenire pentru o parte si iesire din indiviziune pentru o alta parte. Eu locuiesc in alt imobil pentru care platesc impozit 100%.

Răspuns la discuția iesire din indiviziune
Dar legislatia cred ca spune ca nu se impoziteaza suplimentar locuintele subsecvente celei de domiciliu dobandite prin mostenire. deci ce sa inteleg?????
As dori sa-mi comenteze parerile gi_jane2,....
Răspuns la discuția iesire din indiviziune
Deci sa inteleg ca, chiar daca aceasta proprietate este a doua locuinta nu se plateste impozit majorat!