avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Activitate lltc82

Activitate lltc82

Va multumesc mult pentru raspunsuri. O sa urmez sfaturile dumneavoastra si sper ca situatia sa se rezolve cat mai repede.
Buna ziua.

Am o rugaminte la dvs. sa-mi spuneti daca se poate ce trebuie facut in situatia pe care o voi descrie mai jos (mentionez ca nu posed cunostinte in domeniu, de aceea am apelat la dvs.):

Am incheiat contractulde munca la firma unde am lucrat (cred ca incetare cu acordul partilor se numeste) si m-am angajat la o alta firma. Problema este ca salariul aferent ultimei luni lucrate la vechea firma nu mi-a fost platit pana la data mentionata in CIM, motivandu-se aceasta decizie prin faptul ca, cu 5 luni in urma am emis o factura catre un beneficiar, iar aceasta factura nu a fost platita nici pana astazi de respectivul beneficiar, astfel incat ei s-au decis sa-si recupereze prejudiciul din salariul meu. Banuiesc ca aceasta practica nu are nici un temei legal (mentionez ca factura emisa avea toate datele necesare inclusiv termenul de plata, eu doar listand-o din programul de contabilitate si semnand-o).

Va multumesc mult si astept sfaturile dumneavoastra.