avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate p36

Activitate p36

Va multumesc pentru raspuns.Am actele medicale din spital...am fost operata si am stat la pat peste 3 luni.Ce pot face acum????
Buna seara,
In anul 2006 am fost victima unor lovituri care mi-au creat o anumita invaliditate pe viata.Aceste lovituri au fost cauzate de sotul meu de atunci.Nu am declarat adevarul de frica lui;aveam anumiti amici in randul politistilor si chiar avocati care de frica nu s-au bagat si chiar m-au refuzat.Copilul meu care pe atunci urma cursurile liceale a fost batut si dezbracat ...umilit si amenintat cu moartea....nimeni nu ne-a ajutat...nu a "vazut"nimeni nimic deoarece era intuneric si totul s-a intamplat pe o straduta laturalnica.Colegul de langa el a spus ca nu-l lasa parintii sa "se bage".
Pe scurt:in 2006 am ramas pe viata cu o infirmitate;Copilul meu a fost socat si are un diagnostic de natura psihica(niciodata el nu a suferit de vreo boala mentala sau altceva);Liceul a ramas de atunci neterminat el fiind numai bolnav si sub tratament....
Acum nu-mi mai este teama de nimeni si nimic...NU MAI AM CE PIERDE...
pot sa mai fac ceva impotriva acestui infractor protejat de FUNCTIA PE CARE O ARE....DE PRIETENI SI AMICI IN RANDUL UNOR JUDECATORI,AVOCATI,POLITISTI,PROCURORI...
Va implor vreau sa-mi razbun COPILUL care a fost practic mutilat psihic de cand m-a vazut in spital.....si tot ce-a urmat...