avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate simina popescu

Activitate simina popescu

buna ziua,
am un contract de munca pe perioada determinata, care a fost suspendat in ian .2011 pentru ingrijire copil pana la implinirea varstei de 2 ani.
cim expira in 01.04.2011. ce solutii legale sunt in aceasta situatie? inceteaza contractul de munca cu aceasta data?
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj?
ca sa benefiati de somaj trebuie sa vi se desfaca contractul de munca cu litera aferenta adica art.65 alin1. am inteles ca vi s-a desfacut contractul disciplinar deci nu se poate.
Răspuns la discuția avize necesare showroom termopane
in primul rand trebuie deschis punct de lucru la registrul comertului, dupa aceea puteti sa functionati legal.
Răspuns la discuția tipul contractului
comercial, dupa subiectele care incheie contractul.
Răspuns la discuția grup de firme-prescriptie creante
cine ma poate ajuta??
Răspuns la discuția Dizolvare Firma
prin actiunea administratorului judiciar puteti sa va recuperati creanta de la debitorul d-voastra in cadrul procedurii de insolventa. referitor la sediul parerea mea este sa va grabiti cu cererea inainte de expirarea termenului privind sediul social. nu sunt sigura mai verificati.
Răspuns la discuția Dizolvare Firma
vorbiti cu un administrator judiciar care ar trebui sa preia cazul, adica d-voastra ca reprezentatn al firmei doriti sa faceti o cerere in instanta pentru deschiderea procedurii falimentului. faceti aceasta cerere in care sa mentionati si administratorul judiciar care sa se ocupe de cazul d-voastra. Acesta va poate da toate detaliile privind obligatia contabilului de a depune documentele, inclusiv sa se inscrie si el la masa credala cu datoria pe care o are la d-voastra si amenda la care se supune nepredand actele.
Răspuns la discuția actiune in pretentii netimbrata
opinia mea da, are dreptul la cheltuieli. daca v-ati razgandit depuneti un inscris in acest sens de renuntare la cererea initiala.
Răspuns la discuția competenta materiala
in primul caz tribunalul bucuresti.
in al doilea caz judecatoria bucuresti, verificati sectorul.
termenul de prescriptie este de 3 ani de la refuz dar judecatoria este aceea de la locul platii, verificati ce scrie pe instrumentul de plata ca loc al platii.