avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actiune in pretentii netimbrata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actiune in pretentii netimbrata

am depus o actiune- obiect pretentii- insa nu am timbrat pana la primul termen de judecata si nici nu m-am prezentat la termen intrucat "ne-am razgandit" si doream sa o lasam sa se anuleze ca netimbrata.
judecatoarea insa a dat un nou termen pentru angajare aparator - cerut de parata.
noi- reclamantii nu dorim sa timbram si nici sa ne prezentam la urmatorul termen.
in aceasta situatie exista vreo posibilitate de a ne obliga la cheltuieli privind onorariul de avocat angajat de parata? - pe cale separata ma refer ca in prezenta cauza se va pronunta asupra timbrajului si se va anula.

multumesc.
Cel mai recent răspuns: simina popescu , utilizator 10:03, 22 Martie 2011
opinia mea da, are dreptul la cheltuieli. daca v-ati razgandit depuneti un inscris in acest sens de renuntare la cererea initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare actiune: ce se intampla cu chemarea in garantie? smeagull smeagull Buna ziua. Reprezint parata intr-o actiune in pretentii. Prin intampinare am chemat in garantie un tert. Am timbrat chemarea in garantie pentru primul ... (vezi toată discuția)
Actiune insuficient timbrata; poate fi invocata aceasta exceptie in apel? loki loki S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)
Onorariu suplimentar cerut de avocat pt intampinare la cerere reconventionala lucm lucm As avea doua intrebari, daca poate cineva sa ma umineze putin. 1. Am intentat un proces de iesire din indiviziune. In cadrul procesului, paratul a depus ... (vezi toată discuția)