avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin_top

Activitate cosmin_top

Buna ziua! Parerea mea este ca aveti castig de cauza daca aveti rabdarea necesara de a trece printr-o astfel de procedura, dar cu siguranta veti castiga, cum a spus si liliana11 mergeti la mai mult avocati si faceti o comparatie, parerea mea este sa cautati un avocat foarte bun si sa nu faceti economie in ceea ce priveste onorariu avocatului, ceea ce conteaza cel mai mult este sa fie un adevarat profesionist in ceea ce priveste speta dumneavoastra. Va urez multa bafta si nu va lasati ...de asta s-a ajuns asa in tara asta...pentru ca au scapat usor si considera ca pot sa-si bata joc de oricine...
IGPOPA a scris:

Se vede ca medierea incepe sa deranjeze pe unii.
A nu se intelege ca afecteaza colegii din alte profesii liberale ??? !!!.
Cetateanul care apeleaza la mediere in astfel de situatii are avantaje clare intrucat:
- scapa de stresul salilor si holurilor de la instantele de judecata;
- scapa de intrebarile inutile puse pana la redactarea actului notarial;
- cheltuielile se reduc strict la taxele obligatorii in cazul transferului de proprietate pe cale judecatoreasca sau notariala;
- acordul de mediere permite ca problemele sa fie clarificate relaxat si fara stres . Un acord de mediere bine facut cu documente si anexe clare elimina orice comentarii si intrebari inutile din partea notarului sau instantei de judecata.
Ce recomand?
- sa apelati la un mediator profesionist care sa finalizeze intelegerea partilor prin Acordul de mediere;
- daca nu gasiti un notar care sa ia in calcul acordul de mediere si sa consfinteasca transferul de proprietate prin documentele legale la care are dreptul sa le faca cu luarea in calcul a Acordului de mediere, apelati la instanta de judecata asa cum vi sa mai recomandat. Oricum o hotarare judecatoreasca este mai tare decat orice act notarial.
mult succes


Ai perfecta dreptate colega, de aceea trebuie sa primim medierea cu bratele deschise...cum ziceam mai devreme trebuie sa dam dovada de profesionalism si sincer sa fiu consider caci colegii nostrii avocati pot avea castiguri frumoase si din mediere prin asistarea clientului avand in vedere timpul desfasurarii unei proceduri de mediere si incheierea acesteia... este foarte posibil sa ai un flux mare de clienti si tot timpul sa te poti concentra pe urmatorul client, mi se pare foarte eficient faptul ca ai terminat cu un client si poti veni cu altul...raportul dintre timpul acordat de avocat in procedura de mediere si remuneratie este mai mult decat satisfacatoar.
Trebuie sa convietuim...toate profesiile sunt benefice de o parte si de alta...trebuie doar sa vrem.
Sa aveti o zi buna si va urez multa bafta in tot ceea ce faceti!!!
Buna! sa inteleg ca pana la urma ex din vara la INM se va da din noul cod civil, proc. civ. actuala, penal si procedura penala actuala....trebuie sa luam cartile doar la civil, ca sunt total debusolat#-o. Astept un raspuns ...sa ai o zi buna!