avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate bubescuflori_DJ

Activitate bubescuflori_DJ

Răspuns la discuția Parasirea locului accidentului
si cam cati ani cu suspendare se dau?si dupa cat timp cazierul meu va fi curat?
cum te reabilitezii?poti parasii tara daca ai cu suspendare inchisoare?sunt multe 15 zile de ingrijirii ale fetei de spitalizare?amenda penala sau mai usor de atat pot sa iau?
VA MULTUMESC FRUMOS:((
Răspuns la discuția Parasirea locului accidentului
asta zicam si eu.a doua zi de dimineata cand am ajuns la politie le.am propus la politaii care au luat cazu sami ia probe biologice dar au refuzat.dosarul meu a ajuns la procuror acum.avocata a cerut scoaterea de sub urmarire penala la politai(propunere)dar au refuzat.si eu am plecat nestiind cum sa procedez.este prima data cand fac un accident.si eu am fost lovit.si am avut un soc mai puternic(tremuram nu mai stiam de mn).
asi dori sa intreb si eu ce poate sa mi s intample:anul trecut in noiembrie am fost implicat intr-un accident rutier.un alt sofer venit din contrasens a incercat sa vireze la stanga fara sa semnalizeze si nu l-am putut evita.soferul erea foarte beat.l-au gasit cu 1,05 alcolemie.politia a facut constatarea accidentului si mi-au zis ca vinovatu a fost celalalt sofer.eu eream in masina cu un baiat si o fata.numai fata a fost lovita.a fost chemata salvarea si transportata la spital.eu dupa ce au luat fata m-am speriat si am plecat si eu.masina a ramas in strada avariata.eu am fost acasa si dimineata m-am dus singur la politie.mi sa intocmit dosar penal pentru parasira accidentului.si acum este dosaru la procuror.ce poate sa mi se intample?voi lua cu suspendare?permisu mi se va anula?va rog frumos ajutati.ma cu un raspuns cine poate sa ma ajute.fata i.au venit 15 zile de ingrijiri medicale(a stat 1 zi in spital)nu am nicio plangere nici din partea fetei nici din alta parte.eu nu am antecedente penale si nici nu as dori sa raman cu cazier de la varsta de 20 de ani si nici cu permisu suspendat.ce pot face va rog ajutatima:sorry:#-o:((