Salutare tuturor.Am si eu o intrebare pt cei care ma pot aujuta. Sunt casatorit cu sotia mea de un an de zile si ea are o fetita in varsata de 12 ani. Eu as vrea sa o infiez. Sotia mea este divortata de 3 ani de fostul ei sot cu sentinta definitiva si irevocabila. Dupa casatorie sotia a preluat numele meu de amilie si fata a ramas cu numele tatalui natural. Noi locuim de 2 ani in Marea Britanie.Tatal ei prin divort a fost obligat la pensie alimentara care nu a platito niciodata si fata nici nu vrea sa auda nici de el nici de banii lui pt ca noi reusim sa ii oferim tot ce are nevoie.El nu a cautato niciodata. Eu as vrea sa o infiez sa treaca pe numele meu si sa nu mai aiba nimic de a face cu numele tatalui ei natural pt ca o deranjeaza chiar si numele care il poarta pt ca este al lui. Noi am incercat sa o facem sa inteleaga ca trebuie sa vb cu el pt ca e tatal ei si trebuie sa fie o relatie buna intre ei chiar daca nu vrea nimic de la el si i-am spus ca noi ii oferim tot ce vrea si ce are nevoie.Dar ea nici nu vrea sa auda. Eu dupa cum am mai spus as vrea sa o infiez dar vreau sa stiu daca are nevoie si de acordul tatalui ei natural. Pt ca daca avem nevoie de acordul lui este o problema pt ca din mandrie nu ii va da acordul 90% sigur.Uitasem sa precizez ca el are o relatie nu stim sigur daca este casatorit dar stim ca mai are un copil de ccateva luni din relatia actuala.Va multumesc anticipat pt toate raspunsurile.