avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate hose

Activitate hose

Răspuns la discuția succesiune cu testament autentic
LEGATARA a primit o Citatie de la biroul notarial sa se prezinte in calitate de mostenitor cu toate actele de care dispune si eventuali martori.Nu stie despre ce martori e vorba si daca fiica defunctului a cerut dezbaterea succesiunii sau primaria a desemnat din oficiu un notar public.Ce se va pune in discutie la biroul notarial?
Răspuns la discuția succesiune cu testament autentic
Omul a decedat in luna martie 2011 si inca nu s-a facut nimic la notariat.Cine ar trebui sa faca primul pas pentru succesiune :doamna cu testamentul sau fiica decedatului? In caz de neintelegere intre cele doua care este procedura in continuare?Fiica nu a participat la inmormantare ca nu este in tara si acum locuinta este in grija doamnei dar fara alte acte decat testamentul respectiv.Cine va putea face evaluarea apartamentului in cauza?
Răspuns la discuția succesiune cu testament autentic
Pe mine ma intereseaza ce sanse are cea cu testamentul si cum ar putea sa ramana cu apartamentul daca fiica nu a mai fost pe acasa de 21 de ani este in strainatate.
In urma decesului defunctul a lasat un testament autentificat la notariat prin care lasa intreaga avere pe numele unei persoane cu care a locuit 21 ani fara a fi casatoriti.In discutie este un apartament cumparat de catre defunct in anul 1991 dupa ce a divortat de fosta sotie cu care a avut un copil. Intrebarea este ce sanse de castig are fiica decedatului daca va contesta testamentul si daca se deschide succesiunea unde sa se faca la notar sau la judecatorie?