avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate a-name

Activitate a-name

In finalul solutiei date este scris "cu cale de atac odata cu fondul cauzei". Ce inseamna asta, va rog?
Buna ziua!
Sunt nelamurita in aceasta privinta. De ce ar suna un angajat cu o functie asa serioasa cu numar ascuns?
cum se traduce, va rog:
"Solutie: Constată îndeplinită comisia rogatorie internaţională aşa cum a fost solicitată de către Procuratura Bremen, Germania prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca la data de 27 iulie 2011. Dispune trimiterea autorităţii care a solicitat comisia rogatorie a prezentei sentinţe penale, a copiilor după înscrisurile depuse la dosarul penal la filele 25-29, 33, 51-69, 73-77, după procesul verbal de la fila 50 ce cuprinde declaraţia făptuitoarei B.I., precum şi după încheierea de şedinţă din data de 26.01.2012. Cu cale de atac odată cu fondul cauzei."
Ce inseamna toate cele? Ce inseamna cale de atac odata cu fondul cauzei?
Va multumesc!
Nu asta era ideea, dar multumesc oricum pentru raspuns.
La multi ani tuturor!

Revin cu problema mea. Am nevoie de un avocat in Cluj, dar as vrea sa stiu dinainte la ce suma sa ma astept. Pot afla asta? Adica mi se va oferi informatia asta daca voi intreba vreun avocat? Intreb pentru ca nu mai vreau surprize. N-as vrea sa ma trezesc la finalul povestii ca mi se cere o suma foarte mare sau ca mi se vor cere niste bani in plus. As aprecia daca ati putea sa ma indrumati catre un avocat din Cluj pentru a discuta cu dumnealui/dumneaei in acest sens.
Va multumesc!
(Sper ca nu am prezentat in aceasta postare o chestiune absurda sau delicata in vreun fel)
Multumesc din suflet tuturor pentru raspunsuri!
Acum nu-mi ramane de facut decat sa aflu ce contine dosarul ala, dar pt asta va trebui sa fac rost de bani si mai dureaza.
Am mai cautat pe internet niste informatii si am dat peste legea 656. La articolul 23 sunt specificate pedepsele pentru aceasta fapta, dar pentru tentativa? In ce sens "se pedepseste" ?
Multumesc in avans!!
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Sarbatori fericite!
Multumesc frumos pentru raspuns!
M-am uitat pe site-ul ministerului de justitie, la dosarul in care sunt implicata, si la parti apar doar eu, ca "faptuitor", si chiar de doua ori. De ce as putea fi acuzata chiar atat de grav? Incep sa ma speri din ce in ce mai mult si ma tem sa nu pic drept tap ispasitor, pentru ca, in definitiv, eu nu am ajutat la spalarea lor de bani, ba chiar am anuntat politia cand mi-am dat seama ca nu e normal! De ce anume credeti ca m-au facut vinovata???
Pedeapsa cu suspendare?? Ce inseamna asta? Comisie internationala... deci voi fi interogata de cineva din acea tara? Si imi puteti spune, va rog, cat ar trebui sa platesc pentru un avocat in aceasta situatie? Va rog din suflet! Multumesc!
Buna ziua!
Am primit astazi o citatie de la judecatoria din Cluj-Napoca in care sunt chemata in instanta in calitate de "faptuitor, pentru Fond - Comisie rogatorie internationala". Ce inseamna asta??!
Problema incepe in iulie 2010, cand am aplicat pe internet pentru un job la o firma din Polonia. Jobul presupunea sa primesc niste bani in contul meu bancar de la clienti de-ai firmei, pe care sa-i scot si sa-i trimit mai departe la sediul firmei prin Western Union. Ulterior am inceput sa am banuieli si am anuntat politia, am dat o declaratie dupa care n-am mai stiut nimic de caz. Acum m-am trezit ca sunt citata in calitate de "faptuitor"??? Sunt acuzata ca as fi fost complice la activitatea lor dubioasa???? Stiu ca cel mai corect ar fi fost sa nu fi aplicat deloc la acel job, dar cu ce altceva sunt vinovata in situatia asta?
Nici nu stiu exact ce trebuie sa fac in continuare. Nu stiu ce ar fi trebuit sa intreb mai exact. Sunt bulversata complet! Va rog, dati-mi niste sfaturi! Nu am la cine apela din domeniul acesta. Cat va trebui sa imprumut pentru a plati un avocat?? Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri!
In plus, va rog sa mutati acest mesaj in categoria corespunzatoare din forum, intrucat nu stiu unde sa il incadrez. Imi cer scuze!