avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate nicolae_valentin

Activitate nicolae_valentin

inregistrare cu telefonul mobil a unei discutiiconstituie proba pt depunerea unei reclamatii la parchetul militar ?
Răspuns la discuția partaj
repet. ea doreste sa achite creditul ipotecar cu conditia sa inchei un contract de vanzare cumparare intre mine si sora ei . motivatia fiind ca eu sa nu cer parte la partaj . eu le-am propus sa achite creditul ipotecar si dupa aceea eu sa donez copilului . nu este de acord . ce ma sfatuiti ?
nu sunt de acord cu termenul care mi s-a dat . si asa au inceput sa apara complicatiile . sotia mea cum a aflat ca sunt hotarat sa depun actele a inceput sa imi faca probleme . in special la locul de munca . doresc sa ajung mai repede in instanta pt ca si asa lucrurile sunt destul de complicate . de o intelegere nici nu se pune problema . cum trebuie sa procedez.
Răspuns la discuția partaj
Răspuns la discuția partaj
eu am fost de acord cu cedarea orcaror drepturi de posesie cu o singura conditie . si aceea de a-mi achita inprumutul cu ipoteca . am cerut acest lucru deoarece numai asa pot incheia un act de donatie pe numele copilului . ea este de acord insa imi cere sa fac un act de vanzare cumparare cu sora ei . mie mi se pare destul de ciudat acest lucru si nu sunt de acord .
Discuție partaj
eu si cu sotia mea am facut un imprumut cu ipoteca si cate un inprumut de nevoi personale ca sa construim o casa . in prezent eu platesc ratele de imprumut la doua banci si ea una. cum pot sa rezolv problema partajului deoarece ea nu este de acord sa vindem proprietatea .