avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Activitate DanaXSerban

Activitate DanaXSerban

Răspuns la discuția Inchidere PFA
Multumesc frumos pentru raspuns!

Numai bine,
Dana
Discuție Inchidere PFA
Buna ziua,

In 2009 mi-am luat autorizatie de traducator si am mers si la ANAF sa ma inregistrez. Nu sunt platitor de TVA. Din 2009 de cand am aceasta autorizatie nu mi-am facut nici stampila si nici nu am castigat vreun ban, in consecinta nu mi-am luat nici chitantier nici borderou sau ce altceva mai trebuie. Am depus in fiecare an declaratia 220 si am platit un impozit minim in avans dar declaratie de venit nu am depus pentru ca nu am avut absolut niciun venit din aceasta activitate.
Intrebarea mea este: ce ar trebui sa fac ca sa inchid acest PFA in conditiile date?
Discuție Fise Fiscale
Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Sper ca ma poate ajuta cineva. Am lucrat in perioada martie 2009- aprilie 2010 la o firma care si-a incheiat activitatea intr-un mod cam suspect. Noi am fost anuntati ca se desfiinteaza si ni s-au incheiat cartile de munca pe 1 aprilie, dar nu ni s-au platit nici salariile, nici concediile, nimic. Am primit doar adeverinta de vechime si fisa fiscala pe 2009.

Eu acum vreau sa fac un credit pentru casa si am nevoie de la fosta firma de fisa fiscala aferenta celor trei luni din 2010 in care am lucrat acolo. Am luat legatura cu firmele de contabilitate care s-au ocupat de firma respectiva si am aflat ca ele nu au depus fisele fiscale si niciun act pentru ca la randul lor nu au fost platite.

Eu ce as putea sa fac in cazul acesta? Banca imi cere acea fisa fiscala, iar daca firma nu a depus-o la Finante eu nu am cum sa o cer nici de la ei.

Poate cineva sa ma ajute cu un sfat, va rog?
Multumesc anticipat!