Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Ok pana aici am inteles procedura.
Acum am o intrebare si mai dificila.
Eu inca nu am vazut dosarul inclusiv cel de fond. Reclamantul si la fond si la recurs a fost asiguratorul.
Ce se intampla daca si in cazul dosarului de fond persoana nu este cea reala.
Si inca ceva nu stiu daca pot avea calitate procesuala pentru ca de pe 14.10.2010, data decesului, inca nu am apucat sa fac succesiunea...
Corect, asa ar fi cel mai bine, s-ar respecta sigur termenele de anuntare.
Doar ca eu sunt un simplu proprietar, si se pare ca stimata conducere a Asociatiei noastre este cam pe langa lege sau o ignora. A fost convocata Adunarea generala pe data de 19.02 si bineinteles nu a fost cvorum. Cei ce am participat am fost anuntati verbal deocamdata de presedinte/administrator ca va veni cu tabel convocator pentru o alta AG in data de 04.03. In aceste conditii termenul maxim de 10 zile pentru reconvocare nu este depasit? Avand in vedere ca unii proprietari sunt mai nervosi decat mine pe actuala conducere a Asociatiei si-i cauta nod in papura, nu risca sa se tina sedinta si apoi sa se ceara anularea acesteia si implicit a hotararilor luate pe motiv de nerespectare procedura legala? O sa-l avertizez pe administrator dar este clar in momentul asta ca nu se mai poate asigura respectarea prevederilor legale pentru reconvocare. Ce ar putea sa se faca in cazul asta? Sa lase sa treaca termenul de 10 zile si sa anunte convocarea unei noi AG (nu reconvocare)?
Multumesc
In legea 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari se spune la:
Art. 30. - (1) Comitetul executiv, reprezentat de presedintele asociatiei de proprietari, are urmatoarele atributii:
........
d) reglementeaza folosirea, intretinerea, repararea, inlocuirea si modificarea partilor proprietatii comune, inclusiv cu privire la consumurile aferente proprietatii comune;
Da, se pare ca ati gresit adresa, daca nu intelegeti ca aici este un forum de discutii si nu un cabinet de consultatii juridice, desi si aici puteti obtine raspunsuri calificate, cu conditia sa le acceptati chiar daca nu sunt pe masura asteptarilor dv.