Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
m_ella2005 a scris:
Avand in vedere faptul ca sunteti majora si v-ati casatorit, conform Codului familiei, sotii isi datoreaza intretinere. Deci este mai intati obligatia sotului dv sa va intretina.
AngiF a scris:Indraznesc sa va rog sa ma ajutati si pe mine in problema asemanatoare. De fapt eu am lucrat la CFR marfa s.a. bugetar privind Fisa Postului la siguranta circulatiei nationale pana acum insa nu stiu cat de bine a fost, apa care am baut-o, mi-a produs pietre pentru ca se distribuia prea putina. ID este fluerul@yahoo.it .Va multumesc!
Dati-mi adresa de e-mail sa va pot trimite.
enco a scris:
Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pentru notar stagiar si una pentru consilier juridic in cadrul unui birou notarial ?Va multumesc
raluca constantinescu a scris:..pasii de urmat pentru concedierea a 3 salariati..?Eventual ar fi normal, sa va pregatiti de proces ..:):D:)):(
1- preavizul care sa cuprinda 20 zile lucratoare
2- adresa catre AJOFM
3- decizie incetare ctr care sa cuprinda motivul concedierii
4- declarare in Revisal a pers concediate
Aceastia erau pasii pana la 01.05.2011 insa nu stiu daca s-a schimbat ceva dupa si mai ales daca sunt obligata sa declar la ITM...
top dan a scris:
Instanta de recurs poate, ca prin prisma probelor deja admninistrate la fond sa casaeze sentinta si retinind cauza spre rejudecare sa acorde un alt cuantum in privinta daunelor morale
Cu parere de rau, cineva va plati "oalele sparte" si va fi usor de vazut cum se va termina, nu prea aveti de ales deloc. Mai bine inchideti procesul si va obligati sa nu mai sperati nimic, daca nu mai vrea. Sunteti femeie maritata acum,si poate fi treaba primariei sau a dvs sa va gasiti si un job. Npt bn si aveti grija ca vor veni si "nepoti" si va va prinde bine o scoala a vietii.:D Cere-ti daune morale de aveti argumente ..
astept si alte informatii
cred ca ma opresc la acest joc pt ca si continua cu raspuns logic:)
redresare
Buna seara!
remorcare :vishenka: sau revendicare