avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Activitate Mirelascu

Activitate Mirelascu

Discuție Cumparare casa
Buna Ziua ,

v-am adresat o intrebare legata de cumpararea unei case cu un spatiu comercial la parter , care a fost inchiriat de fostul proprietar . In momentul semnarii contractului , am intrebat D-na Notar daca sunt probleme legate de aceasta vanzare , raspunsul fiind : absolut nici o problema ! Cartea funciara fiind libera de sarcini !
Totusi am o nelamurire legata de faptul ca fostul chirias afirma ca avea drept de cumparare a acestei case [fiind chirias ] ...La sugestia D-tra , l-am actionat in instanta pentru evacuare . Intrebarea mea este daca trebuie sa-mi fac probleme legat de afirmatia dansului cu privire la intaietatea lui la cumparare ?
Va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Cumparare casa
Multumim frumos!
Discuție Cumparare casa
Buna seara,
In data de 30.05.2017 am cumparat o casa care este libera de sarcini. Fostul proprietar la parterul casei are un chirias, in momentul vanzarii casei proprietarul a spus ca va avea executare pe numele chiriasului deoarece nu a platit chiria.
In acest moment executarea inca nu a avut loc si chiriasul este in acest imobil pe care l-am cumparat.
Va rugam foarte mult sa ne spuneti care sunt caile legale pe care trebuie sa le urmam, deoarece chiriasul nu este in om de buna credinta si noi nu avem incheiat cu chiriasul niciun act.
Va multumim pentru intelegere!
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cu ce pot sa fac dovada ca am o asigurare de sanatate intr un stat al U.E.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Masina vanduta
Buna seara,
astazi am fost la primarie cu documentele indicate de catre dvs. (am gasit si copie dupa cartea de identitate), dar nu le au primit deoarece contractul de vanzare cumparare nu are data. Va rog sa mi spuneti ce pot sa mai fac? Oricum platim impozitul la aceasta masina din 1999 pentru ca am neglijat an de an.
Răspuns la discuția Masina vanduta
va multumesc mult, dar copie dupa cartea de identitate nu avem
Discuție Masina vanduta
Buna seara,

platesc impozit pentru o masina pe care am vandut-o pe baza unui contract de vanzare cumparare. Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, ce pot sa fac sa numai fiu inregistrata cu aceasta masina la Primarie.
Va multumesc anticipat
Discuție declaratia 394
facturile pentru care am emis bon fiscal, pentru persoane juridice, se includ in declaratia 394?
Multumesc
Discuție Executare
Buna seara,
va rog frumos sa-mi spuneti cum dovedesc la finante publice ca am contestat 3 amenzi si acestea au termene de judecata 2012, in afara de faptul ca trebuie sa merg la Judecatoria si sa iau de acolo o dovada, se mai poate si altfel?
Va multumesc anticipat
va multumesc mult