am sunat la 112 acu vreo 2 saptamani si am facut o plangere de furt asupra unchiului meu ca a luat o poarta si un gard de pe terenul meu mostenire de la tata si a venit politia a facut poze pe acolo si au masurat ei pe acolo.si acu eu m-am impacat cu el si m-am inteles asupra portii si gardului si intrebarea mea e dak pot sa imi retrag plangerea si el sa numai fie cercetat pt furt?
am facut azi o plangere de furt la politie am sunat la 112 au venit criminalisti si au constatat si nu s-a inregistrat inca procesul verbal daca cad la o intelegere cu cel care l-am reckamat pana maine dimineatza se mai poate intampla ceva?
Va multumesc foarte mult !!mai am o mica intrebare va rog si daca nu va deranjez eu si sora mea vrem sa ii cedam totul mamei adica terenul care este pe numele tatalui decedat si mai este un apartament care este pe numele ambilor parinti ce ar trebui sa facem ca sa fie mai simplu si mai ieftin ?ca am inteles ca e cam scump daca a trecut 6 luni de la decesul tatei.
am o intrebare referitoare la un teren ,este al tatalui meu si el a decedat in urma cu un an de zile si am ramas eu cu mama si cu sora mea si vreau sami spuneti daca vreun frate de-al tatei sau alta ruda poate fi si ei mostenitori cu noi 3(eu ,mama si sora).si inca nu am dezbatut mostenirea pentru acel teren Va multumesc!
tata a decedat anul tecut si am ramas eu cu mama si inca 2 frati si nu am dezbatut mostenirea dar era terenul tatalui meu.el e tecut in continuare ca proprietar pt ca n-am dezbatut mostenirea
este o poarta foarte veche de peste 20 ani si el sustine ca e facuta de el dar este pe terenul meu si eu nu stiu de cine este facuta poarta el poate sa imi ia poarta ?
buna ziua am un teren mostenire de la un parinte care a decedat si unchiul meu are teren langa mine dar nu ma inteleg f bine cu el suntem certati.si in trebarea meu pt d-voastra este dak pot sa fac un gard intre mine si el fara acordul lui ?sau poate sa mi-l strice?si mai este o problema pe terenul meu este o poarta din fier veche de peste 20 ani care unchiul meu care este si vecin cu mine vrea sa mio ia pt ca el a spus ca e a lui facuta de el acu multi ani.ce trebuie sa fac legal in caz de o ia? va multumesc f mult astept raspuns !