avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Activitate mirela.13

Activitate mirela.13

Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Dar daca semnez ca sunt de acord si apoi gasesc sa imi bag cartea de munca la o alta firma, pentru o luna...se poate ca dupa o luna sa fiu disponibilizata din acest loc si sa primesc somaj? sau ar trebui sa stau mai mult timp la acea firma?
multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
buna ziua. imi doresc foarte mult un copil insa firma la care lucrez acum a fost cumparata de firma concurenta si ni s-au dat 2 solutii: ori acceptam niste salarii compensatorii si semnam un act de comun acord ori suntem disponibilizati. in cazul in care semnez acest act, mai am dreptul la aceasta indemnizatie? dar la somaj?
multumesc pentru raspuns. as mai vrea sa stiu daca firma care ne-a cumparat mi-ar oferi un post pe o perioada determinata iar la sfarsitul perioadei respective ar invoca motivul ca nu sunt apta pentru postul respectiv si m-ar disponibiliza, am dreptul la somaj? va intreb toate lucrurile acestea ca eu incerc la momentul actual sa raman insarcinata si stiu ca mi se ofera indemnizatie de crestere a copilului si in urma somajului (chiar daca este mica).
Buna ziua,
Momentan sunt angajata la o firma care a fost cumparata de firma concurenta. Ni s-au pus pe "tava" 2 optiuni: ori acceptam niste salarii compensatorii si incetam contractul cu acordul ambelor parti ori suntem disponibilizati. O parte din angajati vor fi pastrati pentru o perioada determinata (cu contract), inca nu stim exact cine. Intrebarea mea este, daca m-ar lua pentru 3 luni cu contract pe perioada determinata si apoi m-ar da afara, am dreptul la somaj?
multumesc.