avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandruuu

Activitate Alexandruuu

Răspuns la discuția Returnare.
UP ?!

Deci ma pot duce la cei de la Arsis Vodafone sa le spun pur si simplu ca telefonul nu se prezinta descrierilor din caracteristici , spoturi publicitare etc. si conform Legii nr. 449/2003 Art. (5) Punctul d) cer restituirea produsului catre vanzator?
Răspuns la discuția Returnare.
deci legandu-ma de "d) fiind de acelasi tip, prezintã parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, fãcute de vânzãtor, de producãtor sau de reprezentantul acestuia, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului. " , pot sa ma duc la magazinul Arsis Vodafone de unde am achizitionat telefonul si cerandu-mi banii inapoi / schimbarea produsului cu un ALT MODEL ? Telefonul nu prezinta nici un fel de urme de uzura practic e nou nout.
Răspuns la discuția Returnare.
acum ceva timp prin statile de metrou chiar eram informati despre o lege care ne permite acest lucru. nici macar in 24 de ore nu au vrut sa faca retur. au spus ca un telefon odata achizitionat si la un pret destul de maricel inseamna ca esti sigur de ceea ce cauti si iti doresti. eu l-am cumparat dintr-un magazin arsis vodafone ( pt al face cadou si prietenei nu ii place), care este un dealer pt ca la reprezentanta vodafone am inteles ca se poate face acest retur. nu vreau neaparat bani ci un produs mai bun. chiar nu se poate face nimik????
Discuție Returnare.
Buna ziua. Am o intrebare.
Acum cateva zile mi-a fost cumparat cadou un telefon samsung B5722 dual sim dintr-un magazin Vodafone din Piata Crangasi.
Telefonul functioneaza execrabil pe langa faptul ca a costat cu 200RON mai mult decat in celelalte magazine.
Am incercat sa discut cu cei de la vodafone insa nu vor de nici un chip sa-mi schimbe telefonul cu alt model sau cash.
As dori sa stiu daca exista vreo lege / articol / etc prin care ei sa fie obligati in termen de 7 zile calendaristice sa-mi primeasca telefonul inapoi.
Multumesc.