avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Activitate cristi73

Activitate cristi73

Răspuns la discuția inselaciune de 300ron
credam ca am fost destul de clar. firma a cerut cei 300ron pt deplasarea lor, si prietenul meu stia asta de la inceput, fiind de acord. apoi fiind tare dezamagit m-a acuzat pe mine ca sunt vinovat pt ca l-am pus in legatura cu firma respectiva. m-am oferit sa-i returnez banii(cei 300ron) dar nu a vrut, dorind sa-mi faca mai mult rau.asta e tot.
Răspuns la discuția inselaciune de 300ron
prietenul meu nu a plecat la munca pt ca nu a depus toate actele necesare la dosar, deci nu are nicio legatura cu cei 300ron. el oricum a platit si catre firma respectiva cca 170eur pt care are si chitanta. prietenul meu mai stia oricum dinainte ca trebuie dati acei 300ron pt deplasarea firmei "la botul calului". de asta m-a gasit pe mine tap ispasitor. Morala e ca nimeni nu mai trebuie ajutat.
Răspuns la discuția inselaciune de 300ron
detaliez: o cunostinta m-a rugat sa-i caut un loc de munca in strainatate. am gasit pe internet o firma romaneasca din Timisoara care intermedia acest lucru. prietenul meu trebuia sa mearga la Timisoara sa achite contravaloarea contractului, el nefiind un tip descurcaret m-a rugat pe mine sa contactez firma respectiva in numele lui si sa-i intreb daca un reprezentant al firmei se poate deplasa la Slatina(orasul nostru de domiciliu). cei de la firma au acceptat sa trimita un reprezentant in zona cu conditia sa-i achitam deplasarea si masa (cei 300ron pe care prietenul meu mi-a dat mie ca sa le dau celor de la firma). prietenul meu nu a mai plecat la munca in strainatate din diverse motive si acum imi cere mie cei 300ron , pt ca el considera ca eu sunt vinovat.
din greseala am inselat un cunoscut cu 300ron, m-am oferit sa-i returnez acesti bani (avand dovada ca i-am trimis prin mandat postal) dar nu a vrut sa-i primeasca si m-a actionat in instanta. am primit neinceperea urmaririi penale, dar el a facut recurs. va rog sa-mi spuneti care sunt problemele pe care le-as putea avea in continuare.ce se poate intampla in urma acestui nou proces. multumiri.