avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate claudidi

Activitate claudidi

Multumesc! Dar cum fac eu sa detin acea masina? Se poate face un alt contract intre firma bulgara si mine ca apoi sa o pot inscrie eu?
Asta ar fi logic,insa notarul imi cere certificat fiscal pe acel bun nu doar un contract de vazare-cumparare intre firma bulgara si sot.
Sotul meu detinea in autoturism inmatriculat pe firma din Bulgaria. A luat nr rosii pt a o inmatricula insa pana sa ajunga cu masina la programari a decedat. Ce potface eu ca sotie in aceasta situatie, masina ramanand inscrisa pe Bg , nu ii pot face succesiunea nefiind inregistrata la taxe pe Romania?!
Răspuns la discuția Preaviz doar in acte
multumesc, mult
Răspuns la discuția Preaviz doar in acte
tot cu forta deci, am omis sa mentionez ca nu mai sunt dorita dupa CIC din cauza tot unei sesizari facute patronului pt neplata prenatalului si ne acordarea CO. Deci nu ma mai pot intoarce; ma multumesc ca poate imi va da actele sa iau somaj.
Răspuns la discuția Preaviz doar in acte
cu forta ? daca nu vor sa ma primeasca ? ce pot face ?
Sunt in perioada de preaviz data dupa concediul de ingrijire copil pana la 2 ani ca urmare a desfiintarii postului; problema e ca patronul nu a vrut ca eu sa si prestez la serviciu acele 4 ore(motivand ca nu are bani sa ma plateasca)platind doar contributiile la stat,am fost de acord ca sa pot beneficia de aj de somaj ,dar teama mea este daca acesta se rasgandeste si imi desface CIM pt nerespectarea preavizului! ce pot face in aceasta situatie? va rod sa ma ajutati cu un sfat. multumesc!
Discuție SOMAJ DUPA CCC
Sunt in CCC din2009 iar la data de 15 sept2011 se termina, angajatorul mi-a transmis k nu ma mai primeste inapoi la munca(postul a fost desfiintat dar au mai existat si alte probleme de neplata concediului de maternitate in urma carora eu am facut reclamatie la ITM doar asa putand sa fiu platita)intrebarea mea este ce e de facut ca sa beneficiez de aj de somaj? Multumesc!