Fara suparare, pe mine ma intereseaza daca exista o lege prin care ma obliga sa inalt cosul, avand in vedere ca ea sa mutat langa mine si a luat la cunostinta de faptul ca noi avem baie cu boiler pe lemne, , , ,si inca ceva, daca fac cosul de 5 metri dauneaza la structura casei, si sincer, nu am de unde sa il ancorez, si imi e frica, ca la un vant mai tare sa nu il zboare cu tot cu cosul din caramida si o parte din acoperis.
Locuiesc la casa. Incalzesc apa la boiler cu lemne, fapt pentru care vecinii din spatele casei mi-au facut reclamatie , si am fost obligat de catre cei de la protectia sanatatii publice, ca daca nu inalt cosul cu inca 5 metri primesc amenda 20.000 lei ron din cauza fumului pe care vantul/curentul il duce la ea in curte, casa. Noi avem casa contruita din 1963, iar vecinii au venit si si-au contruit casa (vila P. + E. + M) acum 6 ani. As dorii sa stiu daca exista vreo lege care sa ma oblige sa inalt cosul sau eventual sa primesc amenda daca nu inalt cosul? Va multumesc
Buna, locuiesc intr-un cartier care nu are loc de joaca, dupa amiaza intre orele 18:00 - 20:00 ma intalnesc cu cativa prieteni si jucam tenis cu piciorul pe drumul public din fata casei mele. Am o vecina care mereu ma ameninta ca ma reclama la politie pentru tulburarea linistii publice. As dorii sa-mi spuneti daca in cazul in care ma reclama, patesc ceva, primesc vreo amenda...? Va multumesc