avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Activitate gepop

Activitate gepop

dar pe administrator il mai platesc?
Buna ziua,
Daca esti plecat din locuinta pt 6 luni mai trebuie platit administratorul pe aceasta perioada?
Multumesc f mult
Buna ziua,
Cred ca avocatul ales nu se pricepe sau face jocul celuilalt. Ma interesa, daca la partajul care e pe rol avocatul trebuie sa puna in discutie si faptul ca eu platesc atatia bani, iar el nu contribuie cu nimic. Daca i-a vazut de aproximativ o data la 2-3 luni pe copii si cand ii intalneste nu le cumpara nimic, drept pt care copiii nu vor sa-l mai vada.
Multumesc f mult
Partaj
In urma divortului, eu locuiesc impreuna cu cei 2 copii in chirie (1500lei lunar), iar fostul sot beneficiaza de tot confortul in casa construita in timpul casatoriei.
La partaj pot sa depun acte doveditoare pt acest aspect?
Multumesc f mult

Buna seara,
Lumina pe scara blocului se plateste dupa nr de persoane sau dupa nr. de apartamente?
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
deci, administratorul trebuie platit
multumesc f mult
Buna seara,
Am citit ca poti iesi din Asociatia de proprietari. Care sunt partile bune si care rele ale iesirii din asociatia de proprietari?
Buna ziua,
In obligatiile anterioare intra sa si platesti administratorul nou de 2,5 ori mai mult decat pe vremea administratorului vechi?
Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari (A; B; C) in forma de L. Blocul are pt fiecare scara beciuri, care foloseau inainte ptr depozitarea lemnelor necesare incalzirii apartamentelor. Acum scara B si C doreste sa contorizeze apa, dar nu poate pt ca intrarea apei in bloc se face pe la scara A. Cei de la aceasta scara nu le da voie, motivand ca le va produce condens la baie si bucatarie (DUSUMEAUA ACESTORA ESTE TURNATA DIN CIMENT CU O GROSIME DE APROXIMATIV 20 - 25 CM.), iar cordoanele pt apa vor fi montate sub aceasta. Mai nou am inteles ca vor fi lasati daca i se platesc bani. CUM VEDETI D-VOASTRA REZOLVAREA PROBLEMEI?
Multumesc anticipat.