avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Activitate georgu

Activitate georgu

Avocat, caut unul-doi colegi (eventual impreuna cu stagiari) pentru inchiriere birou, zona Izvor Parc-Bd. Libertatii, langa Metrou, apartament 3 camere, mobilate, retea calculatoare, imprimanta, pozitie excelenta, chirie mica. 0723.558.441
Buna ziua,

In ceea ce priveste asigurarea, pot sa va dau un raspuns la aceasta intrebare intrucat sunt asociat la o firma de intermediere in asigurari: In primul Rand, Societatea de Leasing nu este autorizata sa factureze/intermedieze asigurarea casco pentru dumneavoastra, intrucat intermedierea in asigurari este obiect unic de activitate.
Societatea de asigurari apeleaza asadar la un agent sau broker autorizat sa intermedieze asigurarea dumneavoastra, iar asta inseamna ca nu sunteti deloc obligat sa platiti si sa folositi asigurarea oferita de societatea de leasing. Sunteti liber sa gasiti orice asigurator doriti, trebuie doar sa va faceti clar inteles de catre reprezentantii societatii de leasing.
In ceea ce priveste micsorarea treptata si periodica a sumei asigurate aveti completa dreptate atunci cand afirmati ca rata de prima trebuie sa scada in fiecare an, aceasta regula fiind aplicata de orice societate de asigurare.
In cazul in care nu sunteti multumit de conditiile de asigurare oferite, as putea sa gasesc o oferta mai buna pentru dumneavostra in cazul in care va hotarati sa apelati la societatea de intermediere la care sunt asociat.
Cu stima,
George