avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate draiana

Activitate draiana

Răspuns la discuția Atributii gestionar
M-ati putea ajuta si cu cateva astfel de atributii pentru a face o comparatie cu ce am eu deja ? Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Atributii gestionar
Ramane reprezentant tehnic in continuare. Daca se poate doar sa ii anexez atributii de gestionar. Multumesc.
Buna ziua,

Daca se poate sa ma ajutati cu o nelamurire. Daca unei persoane cu functia de reprezentant tehnic i se face o anexa la fisa postului cu atributii de gestionar este suficient pentru a prelua o gestiune sau este necesar sa i se schimbe functia in Gestionar? Va multumesc.
Buna...as dori sa imi vizitez o ruda (verisor) in Canada si as dori sa stiu daca invitatia trimisa de acesta trebuie sa fie legalizata. De asemenea m-ar interesa daca aceasta invitatie e un formular standard sau trebuie compusa dupa caz. Va multumesc!
M-am gandit si eu sa merg la ITM si sa intreb acolo daca ar putea ei sa imi dea adeverintele...Multumesc frumos pt raspuns.
Buna ziua,

Acum doi ani am lucrat la 2 firme care acum nu mai exista pentru ca au dat faliment. As avea nevoie de o adeverinta din care sa reiese ca am lucrat la ei si ce perioada am lucrat. As putea sa mai fac rost de aceste adeverinte? Va multumesc!