avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate NoraPopa

Activitate NoraPopa

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
exact asta ma gandeam, poate se refera la zilele urmatoare :))
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
"salut.....va merge unbr?
am citit si eu ce srie pe inppa cluj...da oare informatia a fost recent afisata sau e de zile acolo?, pentru ca nu e ultima ...de sus"

e de astazi de dupa ora 3 cand am verificat eu ultima data si nu era, prima nu se modifica niciodata, aia e un fel de "preambul" :p

[ link extern ]
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
acum merge unbr, dar nu au afisat nimic. poti face cu inima in momentele astea, ma jur :|
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Pe inppa cluj este urmatorul anunt: "Vom afişa în curând rezultatele obţinute la probele scrise din 17-19 octombrie 2011." Pagina unbr mie nu mi se incarca. Trepidez.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Stiu aceste informatii probabil tot ca si tine, de la diverse persoane care au legatura cu comisia de corectura. Din moment ce unora li s-a zis ca lucrarile se corecteaza in alt centru decat cel in care au fost date, atunci normal ar fi (nu zic ca asa se si procedeaza) ca si cele din bucuresti sa le fi trimis altundeva in tara. Probabil de aici si informatia mea ca sunt 2 centre de corectura.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Din cate stiu eu, centre de corectura sunt doar clujul si bucurestiul, astfel ca intre ele s-au schimbat lucrarile si restul lucrarilor din tara s-au impartit intre aceste doua centre. Totul s-a decis in foarte mare secret, miercuri seara dupa examen, cica "s-a tras la sorti" cine ce corecteaza, insa cred ca ne imaginam cu totii ce manareala a fost si asta. Faza cu stampilele nu o stiam
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
La Cluj au anuntat ca trebuie corectate pana cel tarziu in 2 noiembrie, iar afisarea lor la scurt timp dupa, nu se stie exact cand. Am o rugaminte... imi poate da cineva o idee despre cum sa formulez o contestatie la o speta?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
galati si dolj au afisat online
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Data, ora şi locaţia: 7 Octombrie, 2011 - 08:00 - CLUJ-NAPOCA

Examen de primire în profesia de avocat - sesiunea octombrie 2011
Locaţia de desfăşurare a examenului de primire în profesia de avocat, în vederea obţinerii titlului de avocat stagiar, sesiunea octombrie 2011 este Facultatea de Drept a Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir situată în Cluj-Napoca, Str.Burebista Nr.2.

Programul de desfăşurare :
- vineri 7 octombrie 2011 : ora 9,00 - Test grilă

ATENŢIE !!! Toţi candidaţii vor fi prezenţi la ora 8,00 pentru a asigura accesul în săli.
Accesul se va face pe baza cărţii de identitate, paşaport sau permis de conducere auto.
!!! Nu este permis accesul în sală cu telefoane, cărţi, alte mijloace de comunicare. Introducerea lor în sălile de examinare constituie fraudă.

Cam atat la Cluj.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Eu am o intrebare stupida, dar la cat de aiurea sunt informatiile pe care le primim si tematica, nici nu ma mir ca-mi pun asemenea probleme... Din acea tematica data, se invata exclusiv ceea ce scrie acolo? Adica de exemplu la obligatii nu este trecuta raspunderea civila contractuala, si chiar daca exista carti in care e cuprinsa in alt capitol, mi se pare aiurea pt unii care invata din L. Pop de exemplu acolo fiind capitol distinct, netrecut pe tematica. Riscam sa ne trezim cu surprize? Intrebarea mea se adreseaza probabil mai mult catre cei care au mai dat examenul. Asa o harababura mi se pare toata treaba asta, niste nesimtiti care nu-s in stare sa faca un lucru calumea si clar, normal, pt ca-i doare undeva. In fine, daca aveti vreo idee, astept sfaturi. Mersi si spor sa aveti.