avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate otiliaadriana

Activitate otiliaadriana

Răspuns la discuția vechime in munca
Va multumesc pentru informatie,totusi,am rugamintea sa imi faceti un calcul exact,in sensul daca incepand cu 1.09.2011,trec la o noua treapta de vechime 10-14 ani(se poate?)sau cat mai am de asteptat(deoarece am primit mai multe pareri).Multumesc.
In perioada 1.09.1997-22.10.1998 am functionat ca invatator calificat.
1.10.1998-31.08.2002-figurez in cartea de munca cu concediu fara plata,eu participand la facultate,cursuri la zi.Mentionez ca in acesti 4 ani,mi s-a pastrat postul de titular in invatamant.
Incepand cu 1.09.2002 si pana in prezent,functionez a si profesor titular pe perioada nedeterminata,avand o intrerupere pentru concediu ingrijire copil intre 25.08.2006-01.07.2007.
Conform noii legi,inteleg ca nu pot trece la transa urmatoare pentru spor de stabilitate,deoarece nici studiile,cu toate ca postul s-a pastrat,nici concediul ingrijire nu se considera vechime in munca.Mai mult,mi s-a spus ca nici perioada cat am fost invatator nu mi se mai ia in calcul,pentru ca a fost intrerupta de facultate.
As dori foarte mult sa ma lamuriti si pe mine cand pot trece la 10-15 ani si de ce facultatea nu poate fi vechime efectiva,atata timp cat postul a ramas viabil.
va multumesc