avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate dragganu

Activitate dragganu

Răspuns la discuția divor strainatate
va rog mult, ce trebuie sa traduc pentru comunicare? certificatele trebuie traduse si comunicate sotiei in Franta? nu am avocat, inca nu pot solicita asistenta juridica dar as vrea sa stiu cum sa ma pregatesc ca sa mearga totul cum trebuie. ma scuzati ca insist, va multumesc!
Răspuns la discuția divor strainatate
casatoria este in Romania, nu am declarat-o acolo. daca se judeca aici eu trebuie sa traduc certificatele de casatorie si de nastere copil pentru a le comunica sotiei cetatean strain? ea nu are cetatenie romana! va rog mult cu un raspuns.
Răspuns la discuția divor strainatate
voi traduce citatia, dar trebuie traduse si transmise si celelalte acte precum certificatele de nastere si casatorie?multumesc!
buna ziua, am domiciliul in Romania, iar sotia este cetatean strain in franta cu domiciliul acolo. casatoria este facuta in romania.avem un copil minor care sta cu mine.
ce acte sunt necesare pentru divort? trebuie sa traduc aceste acte, trebuie sa fac dovada domiciliului meu cu buletinul, care va trebui tradus in franceza si comunicat ei? cum ma sfatuiti? multumesc!