avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate cristealiliana

Activitate cristealiliana

EXECUTORII BUGETARI AU INTAIETATE FATA DE EXECUTORII JUDECATORESTI ?? CARE ESTE ORDINEA PENTRU POPRIRE ?
Răspuns la discuția facturi de penalitati
tocmai pentru neplata s-a reziliat contractul dar dupa aceasta reziliere emit facturi lunare cu penalitati??
Răspuns la discuția facturi de penalitati
Totusi daca acest contract a fost reziliat in baza a ce se mai emit facturi ?
Buna,
As dori sa stiu si eu daca in urma rezilierii unui contract se mai emit facturi de penalitati ? daca nu, cum se recupereaza suma ??
Stie cineva ce trebuie sa prezint in cazul in care mi se cere de catre judecatoare certificatul de drept in dosarul XXX ? a mai auzit cineva de asa ceva ??
Buna,
In cazul in care in care autorul este necunoscut mai fac actiune de constituire de parte civila ?
este o cerere de chemare in judecata in care sunt mentionate partile si faptul ca solicita niste drepturi salariale din urma si la sfarsit scrie : motivarea actiunii o voi depune pana la prima zi de judecata, cand voi face si dovada comunicarii motivelor actiunii .
As vrea si eu un model de cerere pentru comunicarea motivelor actiunii , pt. ca nu sunt precizate in cererea de chemare in judecata ....
Răspuns la discuția Apel
Va multumesc :)
Buna,
Am si eu o intrebare in cazul concedieri prin desfintarea postului care s a facut cu un preaviz de 30 de zile salariatul are dreptul la plata zilelor de concediu pe care nu le a efectuat de catre angajator ? si daca si a luat mai multe zile decat perioada lucrata in acest an angajatorul este indreptatit sa i ceara bani inapoi?? HELP PLS