avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate lucian1923

Activitate lucian1923

Răspuns la discuția Accident pietonal
am fost azi la locul accidentului , nu stiu exact cum sa procedez ... din cate se pare pietonul nu era pe trecere , trecerea era la cel putin 7-8 metri departare . are vreo relevanta ? inca nu am vorbit cu cei din masina pe care am lovit-o sa mi confirme exact locul , doar cel din dreapta mea a confirmat . multumesc .
Răspuns la discuția Accident pietonal
am mai multi martori care pot confirma ca pietonul nu a dorit sa mearga la spital si a plecat singur . pietonul are numarul meu de telefon eu nu am nimic de la el , cat timp am mutat masina pe margine pentru a elibera traficul pietonul plecase deja . ma pot alege cu dosar penal daca depune plangere pietonul ?
Răspuns la discuția Accident pietonal
la politie am declarat intocmai cum s-a petrecut inclusiv ca a fost implicat si un pieton . numarul de inregistrare il am .. nu stiu ce se va intampla daca pietonul v merge la politie sa declare si el accidentul ??
as avea cateva intrebari legate de un accident rutier in care a fost implicat un pieton . acum 24 h am lovit din spate o masina care oprise la trecerea de pietoni , masina a ricosat spre dreapta si a lovit un pieton . acesta nu a vrut sa mearga la spital si a plecat singur mai departe , a plecat doar cu nr meu de tel. ce se poate intampla ? mentionez ca trecerea de pietoni este prost semnalizata pe sosea nu apar marcajele iar semnul de trecere era acoperit de o masina , accidentul l-am declarat la politie .in momentul in care am scos masina de pe sosea pietonul deja plecase
1. in cat timp poate declara pietonul accidentul?
2.ce se poate intampla ?

multumesc