Buna ziua,
Anul trecut am solicitat un curs demo la eurocor,la scurt timp am fost contactat telefonic de o doamna daca as fi de acord sa ma inscriu la un curs la ei ca au nu stiu ce oferte.Atunci am zis da...la o luna primesc primul suport de curs pe care nu l_am achitat,dupa vreo doua luni primesc o hartie prin posta prin care mi se aduce la cunostinta ca am de platit doua cursuri la ei si ca daca nu le voi plati voi fi chemata in instanta.Le_am scris un mail in care am spus ca eu am primit doar un curs la care ei mi_au raspuns ca nu ii intereseaza si ca trebuie sa le platesc ambele cursuri....anul acesta primesc un tel de la o anume firma de recuperari creante si mi se cere acelasi lucru sa platesc cele doua cursuri. Eu as vrea sa stiu daca ma pot actiona in instanta atat timp cat eu nu mi_am dat acordul scris ca doresc cursurile ci doar verbal prin tel. Sau ar trebui sa platesc doar cursul care l_am primit?
Mi-a venit azi un plic de la o firma de recuperari pe numele tatalui meu care este decedat de 6ani si 5 luni precum ca are de paltit suma de 827 ron unei firme de telefonie mobila.In scrisoare scrie ca va fi executat silit.Dar nu inteleg ce sa execute,ca el nu avea nici casa si nici masina pe numele lui cand a decedat.iar telefonul i-a fost furat mamei mele la o luna dupa decesul tatalui meu.
As vrea sa stiu si eu ce sa fac in cazul asta! Ce ma sfatuiti??