In primul rand tin sa va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari (chiar daca d-na Ioana m-a cam speriat :-( ).
Sper sa se faca dreptate, desi, cred ca in Romania totul este posibil daca ai mai multi bani
sau daca cunosti pe cine trebuie.
Din cate imi dau seama (din 99.9% din parerile pe care le-am cerut si nu numai pe acest forum) sunt nevinovat, si nu ar trebui sa imi fac griji, dar cu toate astea o sa stau ca pe ace pana se termina toata tarashenia.
Va multumesc tuturor!
multumesc mult pentru precizari!
Ar mai fi de zis ca motociclistul a cerut o contraexpertiza (la certificatul medico-legal) prin care i s-au acordat mai multe zile de ingrijiri medicale, apoi, a cerut o expertiza a dinamicii accidentului (la care noi am cerut un expert parte) care inca nu s-a facut.
As vrea sa stiu de fapt ce vrea sa faca in continuare cu toate astea si daca are vreo sansa (banuiesc ca vrea bani, - poate sa ii obtina?)
multumesc!
Buna ziua!
As dori si eu o parere pertinenta cu privire la o chestiune care mi sa intamplat.
Pe scurt: Asteptam sa virez la stanga la semafor intr-o intersectie semaforizata cu un politist care dirija circulatia. La un moment dat politistul mi-a facut semn de trecere si eu m-am pus in miscare. Dupa ce mi-a facut semn de trecere, politistul a ridicat mana pentru ai opri pe cei care veneau din sens opus cu mine (ca sa putem vira stanga pentru ca nu eram numai eu la semafor care viram stanga). Din sens opus venea un motociclist, care nu a vazut semnalul politistului si pe care eu nu l-am vazut, si l-am lovit.
A ajuns la spital. Acum e bine. Nu mi sa luat permisul, mi-am reparat masina cu asigurarea motocicletei.
Tipul a depus plangere penala impotriva mea si a politistului (care a dirijat gresit circulatia). Avocatul meu nu mi-a explicat prea bine cum sta treaba in sensul ca mi-a zis ca eu nu sunt vinovat DAR, totusi, "culpa e a mea".
As dori sa imi explice cineva ce a vrut sa zica, si ce inseamna acest lucru.
MULTUMESC ANTICIPAT - CU RESPECT !