Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiNutas

Activitate AndreiNutas

Tatal meu a murit anul trecut intr-un accident rutier in timp c traversa pe trecerea de pieton. Conform declaratilor soferului tata ar fi trecut pe rosu, insa soferul avea o viteza de 80 la ora, dupa declaratile lui. Asta ar insemna culpa comuna!?!

Ceea c mar interesa pe mine este cum pot initia proces cu asiguratori rca pt a putea obtine despagubiri morale si care ar fi suma care ash putea s-o cer de la sofer.
Mie mi-ar trebui banii deoarece la anu ash vrea sa merg la ITT o facultate din state si costurile is de 30000 de dolari pe an pe langa asta va trebui sa adug costulire de chirie, mancare, carti ,etc care mai fac inca 10-15 mi. As putea marja si pe acestea pentru a obtine o suma mai mare?

Pe langa asta m-ar interesa care ar fi taxele perceput de avocati care m-ar reprezenta.
Ceea c m-ar mai interesa este daca exista posibilitatea de obtinere a unui credit bancar a carei plati sa inceapa dupa unu anumit timp, sa spunem un an?
Eu cu inca un coleg ne-am gandit la un proiect care s-ar califica pt fonduri europene. Insa problema este ca ne trebuie 25% din bani, ceea c nu avem. Este o posibilitate de a obtine inca un fond nerambursabil, care sa acopere acei 25% pt a putea obtine fondurile europene, sau da face un contract cu vreo banca prin care sa platim din profit imprumutul?