avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate anychca

Activitate anychca

Răspuns la discuția ADMITERE INM 2007
uite ce am gasit eu pe google:D: LEGE nr.356 din 6 iunie 2002
pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 9/2000 privind nivelul dobânzii legale pentru obligaţii băneşti, la aceasta adresa : [ link extern ] >
Răspuns la discuția Doar un sfat....
:"> ms...omul cat traieste invata:P
Răspuns la discuția Doar un sfat....
eu termin anul acesta dreptul la "simion barnutiu" din cadrul universitatii "lucian blaga" SB si am ramas cu o singura concluzie: depinde doar de tine! daca vrei sa inveti, inveti oriunde. E adevarat ca ar fi mult mai usor cu niste profesori carora chiar sa le placa meseria pe care o au si sa o practice cu interes....insa nu le putem avea pe toate:(.
In primii 3 ani de fac stateam doar in sb, mergeam mereu la cursuri si la seminarii si pot sa spun ca am invatat destul de mult, insa notele au fost dezamagitoare ( nu am avut restante niciodata dar nici nu am excelat:P). Aveam colegi pe care ii vedeam decat la ex si....surprise! aveau mereu note mai mari decat mine. Asa ca anul asta am facut altfel: am stat acasa, mi-am luat manualele si am invatat, m-am dus la fac din cand in cand la cateva seminarii si am avut note f mari in sesiunea din iarna:). Si sem acesta fac la fel ( plus ca mi-am terminat si lucrarea de redactatB-)...colegii care merg la cursuri abia se apuca de ea:P ).
Daca stii ce vrei, conteaza mai putin in care institutie inveti:)