Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate annahm11

Activitate annahm11

Punerea in executare a Hotararii judecatoresti.
Buna dimineata!
In cazul in care pagubitul a castigat procesul de acordare a masurilor compensatorii potrivit Legii 10/2001, atat la Tribunalul Bucuresti cat si la Curtea de Apel, punerea in aplicare a hotararii judecatoresti de catre CNCI /ANRP presupune o solicitare din partea persoanelor pagubite sau aceasta vine de la sine? Daca da, in ce termen de la data emiterii hotararii instantei? Multumesc. O zi frumoasa!
Super! Multumesc. Un an prosper sa aveti!
Buna seara! Ce cod CAEN ar putea fi autorizat pentru o activitate de promovare anunturi ale clientilor pe o pagina web? Multumesc!
Va multumesc pentru raspuns. Un An Nou cu multe impliniri!
Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat! Un an bun!
Un balcon
Detin un apartament la parterul unui bloc in care nu locuiesc decat o anumita perioada a anului datorita job-ului. In repetate randuri, apartamentul a fost "spart", efractia producandu-se pe la fereastra sufrageriei si a bucatariei (aflate una in prelungirea celeilalte).Pentru obtinerea autorizatiei de construire a unui balcon, care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc si care ar fi documentele pe care trebuie sa le procur? De la ce foruri se obtin acestea? Multumesc anticipat.
Start up in domeniul consultantei in afaceri, beneficiar de ajutor de minimis in valoare de 30000 Euro. Perioada de implementare a planului de afaceri - iunie 2020. Intrebare: Ce se intampla cu fondurile primite si necheltuite conforrm planului de afaceri pana la data prevazuta? Raman ca economii si pot fi cheltuite ulterior sau se retrag? Multumesc.
Răspuns la discuția Taxa de timbru
Multumesc pentru raspuns.
Discuție Taxa de timbru
Daca se introduce o actiune prin care se solicita despagubiri de o anumita valoare iar instanta va considera ca valoarea este mai mica decat cea mentionata in cerere, taxa de timbru platita ramane la valoarea despagubirii propuse de reclamant sau se pot cere instantei restituiri din marimea taxei de timbru? Multumesc.