avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate eipya

Activitate eipya

Răspuns la discuția Serviciul Ambulanta
Va multumesc tuturor pentru mesaje. Am intrebat un avocat astazi si mi-a raspuns la fel ca pe forum. Intr-adevar, pare dificil, dar inca nu m-am decis ce sa fac. Ma mai gandesc si consult cu familia.

Va multumesc inca odata.
Buna tuturor !

Imi cer scuze daca am postat in categoria gresita. Nu stiu unde se incadreaza problema mea.

Am nevoie de sfatul vostru in urmatoarea problema. In urma cu o saptamana, mi-a murit matusa in urma unui atac de cord. Intr-o seara a acuzat dureri in zona inimii (lucru care nu s-a mai intamplat niciodata), iar la scurt timp dupa aceea, s-a prabusit la podea inconstienta. Am sunat la 112 si am cerut ambulanta. A venit dupa aprox. 45 de minute. Matusa a fost transportata la spital, i-au fost restaurate functiile vitale, dar ulterior s-a constatat ca a intrat in coma. La 4 zile dupa aceea a decedat in spital, I s-a oprit inima de tot. Doctorii au spus ca din cauza lipsei de oxigen, creierul i-a fost afectat, mai exact zona din creier care se ocupa cu functionarea automata a organelor vitale. Iar din cauza asta inima s-a oprit. In alta ordine de idei, inima nu mai bate pentru ca zona aceea din creier care controleaza inima, a fost afectata ireversibil. Tot doctorii spun ca daca ambulanta ajungea mai repede, matusa poate scapa cu viata. A trecut prea mult timp fara ca, creierul sa primeasca oxigen.

Acum vreau sa dau serviciul de ambulanta in judecata. Cum pot face asta ? Mai precis, pot sa-i dau in judecata pentru ca le-a trebuit aproape 3 sferturi de ora pana sa ajunga ? Ce formular trebuie sa folosesc sau cum trebuie sa procedez.