avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate vittoriovito

Activitate vittoriovito

Discuție Fisa postului
Ce poate face un angajat la o societate privata angajat pe o perioada nedeterminata, cu un salariu minim pe economie, ca si agent de vanzari, dar care face multe activitati, inclusiv comisioane personale ale patronului, angajat, care desi are 16 luni de activitate, inca nu are o fisa a postului?
Daca o persoana a fost angajata pe o perioada determinata de 6 luni, cum se poate modifica contractul pe o durata de 5 luni, avand in vedere ca persoana a terminat lucrarea cu o luna mai devreme si vrea sa beneficieze de somaj.
Discuție pensionare
dupa cate zile de boala cosecutive se poate pensiona pe caz de boala un salariat?
Un salariat care a beneficiat de concediu medical 70 de zile in perioada 25.07-07.10.2011, s-a prezentat la lucru pe data de 10.10.2011 si i s-a intocmit referat ca nu corespunde profesional locului de munca de catre seful lui direct. Salariatul renunta la perioada de preaviz de 20 de zile lucratoare si i se intocmeste decizia de incetare a activitati conf art.61lit.d cu data de 10.10.2011. Intrebare: este corecta decizia de incetare a contractului de munca conform datelor de mai sus?