avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Activitate ifratila

Activitate ifratila

Nu. Nu are un nume. Apartamentele s-au cumparat direct de la constructor
ELLA -
Blocul face parte dintr-un ansamblu rezidential, toti locatarii au incheiat contract de vanzare-cumparare, consider ca toti banii pe apartamente au fost primiti de constructor (termenul era august 2019). Procesul verbal de receptie a blocului nu stiu intre cine se face si cand. Inspectia primariei a fost facuta, dupa care s-au eliberat CF-urile individuale si s-au facut contarctele de vanzare -cumparare.
Care este legalitatea conectarii la curentul tip "organizare de santier" si daca este legal ca acesta sa fie platit de proprietari.
Locuiesc intr-un bloc nou, 2019, cu toate ap vandute, platite constructorului, fara litigii din partea locatarilor, dar pana in acest moment curentul electric este tip "organizare de santier", blocul nu este conectat la reteaua publica, nu sunt instalate contoare individuale, iar curentul se plateste, arbitrar, dupa cum a hotarat contructorul. Nici nu este interesat de remediera problemei si nici a altora. Blocul este vandurt/achitat 100% locuibil, probabil 90% sau mai mult
Locuiesc intr-un bloc care are la parter un complex comercial. Din 2004 si pana in prezent solicit primariei sa nu mai elibereze autorizatii de functionare pentru diferite localuri sau firme care tulbura linistea prin activitatea lor, in special muzica.
Niciun rezultat. In prezent functioneaza la acest "parter" o cafenea, o pizzerie (singura care si-a vazut lungul nasului, pana la proba contrara), 2 sali de dans, o sala de aerobic si o sala de "kangoojump", tot aerobic, dar mai prostesc. Deci, 6 surse de zgomot in 2011 de la una singura care functiona in 2004 (acesta era "the best of...")
Initial am luat legatura cu Politia, Directia de Sanatatea Publica, Garda de Mediu, Prefectura judetului, Primaria, "milioane" de reclamatii, telefoane sau audiente si nimic. Multa coruptie. Momentan Politia Comunicata se chinuie sa faca ceva dar fara rezultate.
Cu cine as putea lua legatura pentru a putea sa am liniste, sau cineva care sa-mi dea bani sa ma mut in alta parte?