avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Activitate tiana29

Activitate tiana29

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Am sunat eu la Baroul Brasov si la Galati si mi-au zis ca joi se incheie corectarea contestatiilor, dupa care urmeaza centralizarea la Bucuresti. Cel mai probabil rezultatele vor fi afisate saptamana asta la sfarsit...
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Am sunat azi la Baroul Galati si la INPPA Brasov pentru a intreba daca stiu cand se dau raspunsurile intrucat cei de le Bucuresti nu raspund la telefon. Si ce credeti ca au zis...? Nici macar nu au ajuns lucrarile, dar sa mai inceapa sa le corecteze...Mai dureaza destul.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
si chiar nu vrei sa faci nimic?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Buna! Si eu ma numar printre cei picati...Insa, nu mi se pare deloc corect. Cu siguranta, cei care nu au luat se considera nedreptatiti, insa sa te depuncteze la penal si procedura penala de la 10 cat imi calculasem in barem la 5...mi se pare destul de ciudat. Voi depune maine contestatie, am anuntat si televiziunea si as dori sa imi arate lucrarile. Vreau sa imi fie corectate in fata si sa imi spuna ce am gresit. Mai mult ca sigur, raspunsul celor de la contestatie va fi "nu se poate...se respinge...fara motiv", insa sa nu uite ca in tara exista si alte organe care cerceteaza coruptia, ca doar ei ne-au pus sa le invatam competentele. Asa ca nu voi ezita sa ma adresez luni de dimineata pana si Parlamentului Romaniei. Intr-o tara cu atatea discriminari nu se poate sa avansam. Dar oare de ce au fost respinsi cei mai bine de 300? Unii poate din nestiinta...altii, in schimb, din cauza situatiei materiale care nu a fost deloc indestulatoare sa umple buzunarele multora dintre membrii de corectura.
In cazul in care doriti sa depunem impreuna o petitie la Ministerul Justitiei, DNA si la Parlamentul Romaniei, trimiteti-mi un raspuns. Eu luni voi fi acolo.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Buna! Intr-adevar asa este. Am sunat la Galati, Iasi si Brasov si mi s-a raspuns la fel la toate centrele - astazi se vor publica rezultatele. In principiu, dupa 10.30. Asa au fost anuntati de Bucuresti.
I-am mai intrebat unde sa urmarim rezultatele si mi-au raspuns ca pe site-ul INPPA sau UNBR intrucat se vor publica toate rezultatele pe tara, inclusiv Bucuresti (ceea ce ma intereseaza pe mine).
Bafta multa si sa asteptam cu mult calm si rabdare ca poate ne vedem pe lista de admisi!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Sper sa puncteze si argumentarea, chiar daca nu ai reusit sa atingi rezultatul pe care ei si l-au dorit...In orice caz, in argumentare mai adaugi o definitie, mai dezbati o problema, ceea ce consider ca ar trebui punctate. Sa speram ca va fi bine!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Stie cineva daca vor puncta macar cu 0,25 la speta in cazul in care ai scris teoria bine, dar nu ai reusit sa rezolvi speta corect. Ma refer la speta de la civil ( a doua), am considerat ca actiunea oblica nu poate fi introdusa de creditorul chirografar, insa am explicat in ce consta actiunea oblica, cea revocatorie, care sunt conditiile pentru fiecare dintre ele, insa, ghinionul a fost ghinion...
Multumesc!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Cred ca ai dreptate. Succesiunile mai mult ca sigur cred ca vor fi incluse in speta. Cu toate acestea, nu cred ca trebuie sa ne facem atatea griji - ma gandesc ca subiectul sau subiectele de teorie nu vor fi prea ample intrucat timpul nu ne permite sa facem o adevarata "dezbatere" pe subiect. La teorie, ma gandesc ca vor da un subiect mai mic, eventual din teoria generala (obiect, cauza actului juridic...) si unul putin mai laborios... sa zicem compensatia...imbogatirea fara justa cauza...gestiunea intereselor altei persoane...ceva de genul.
La procedura penala, mai mult ca sigur la speta va trebui sa avem de-a face vreun pic cu competenta, iar la teorie ma gandesc ca se vor axa pe actiuni, incompatibilitate. Procedurile cred ca vor fi tratate in speta...divort...partaj, stiti voi.
Sper sa facem fata si va doresc tuturor multa bafta si mult noroc!