avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate mopy

Activitate mopy

perfect! va multumesc pentru clarificare!
Buna ziua,
Am o angajata in CCC, avand cim suspendat pana la data de 22.11.2023. In data de 21.04.2023 a nascut al doilea copil. m-a anuntat ca doreste sa stea in CCC si pt cel de-al doilea copil si mi-a solicitat adevernta pentru obtinerea indemnizatiei. Avand in vedere ca se afla in CCC cand a nascut al doilea copil, ma puteti ajuta info privind completarea adeverintei la urmatoarea sectiune:
I. Referitor la îndeplinirea condiţiilor de acordare a concediului şi indemnizaţiei pentru creşterea copilului:
- a beneficiat de indemnizaţie de maternitate în perioada: (z z) (l l) (a a) (z z) (l l) (a a)
- cele 42 de zile din concediul de lăuzie se împlinesc la data de:
(z z) (l l) (a a)
- a beneficiat de indemnizaţie pentru creşterea copilului în
perioada: (z z) (l l) (a a) (z z) (l l) (a a)
- se aproba concediul pentru creşterea copilului incepând cu data de:
(z z) (l l) (a a)
mi se pare ciudata solicitarea avand in vedere ca veniturile incepand din decembrie 2021 si pana in 2023 sunt pe zero. nu vad la ce o ajuta.
Am o angajata in concediu crestere copil din noiembrie 2021 (cim suspendat) care imi solicita o adeverinta de salariu pentru banca. trebuie sa-i eliberez aceasta adeverinta avand in vedere ca are contractul suspendat? mai ales ca ultimile luni sunt pe "0" venituri.
multumesc! apreciez raspunsurile dumneavoastre prompte!
Semnare cim si documente aferente - daca prevad in regulamentul intern ca cim, acte aditionale la cim, etc. pot fi semnate si electronic (semnatura olografa electronica, semnatura electronica sau digitala) sunt recunoscute documentele de catre ITM?
deci in niciun caz nu le pierde dupa implinirea termenului de 18 luni
va multumesc.
am un angajat care a lucrat in trecut cu incadrarea intr-o grupa de munca speciala si doreste sa-si depuna dosarul de pensionare. cand va trebui sa-i inchid cim-ul actual in vederea incheierii unui cim nou si care este termenul de raportare in revisal a incetarii cim conform deciziei de pensionare?