Va multzumesc pt raspunsuri...problema este rezolvata prtzial astept doar decizia instantzei de judecata , nefiind singura persoana care a depus o plangere impotriva acestei persoane.Vroiam doar sa mai subliniez ca a face o poza cuiva fara incuviintzarea persoanei careia doresti sa faci acest lucru , se pare ca acest amanunt a fost foarte interesant pt politzie, faptul ca au fost martori la acest incident a contat f mult si de fapt tot ce a spus acolo numai minciuni, dovedite ulterior la politzie ca sunt minciuni cele supuse de ea, au facut un dosar si l-au trimis la organele in drept...
Buna ziua.
Problemele pe care le am sunt destul de complicate si am sa incerc pe scurt sa va explic ce s-a intamplat si daca se poate as dori un raspuns in acest sens. Locuiesc in Austria , dar sunt cetatzean roman si am deschis o mica afacere , un mic magazin . Acum cateva zile am fost vizitata de fosta sotzie a prietenului, care m-a agresat verbal , a dat cu pumnii in mobila , m-a acuzat ca i-am furat copii, ca magazinul este al ei, mi-a facut poze si multe altele. In afara faptului ca am poftit-o politocos afara , nu am mai putut sa scot nici un cuvant fiind cu adevarat socata . Abia dupa ce a plecat am chemat politzia si am povestit ce s-a intamplat. Dar stupoare...mi se spune ca are dreptul sa faca asa ceva numa dac distruge sau ma loveste pot interveni.Intrebarea mea este urmatoarea...ce drepturi am eu ca si cetatzean roman ? As dori sa stiu ce anume pot sa fac sa nu se mai repete aceasta situatzie..Ceea ce v-am spus este un mic detaliu din cate mi s-au intamplat cu acesta femeie.si din ce se petrece in viatza mea de familie....Va multzumesc ...