avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Activitate carmen455

Activitate carmen455

Răspuns la discuția divort in lipsa sotului
verisoara mea apartine de municipiul rm sarat, asta vorbind de orasul de resedinta. s-au despartit in urma cu 5 ani din motive de violenta domestica. la vre-un an dupa despartirea in fapt ea plecat in italia. de un an de zile este cu cineva cu care intentioneaza sa se cunune. asadar trebuie sa revina la numele domnisoara si sa scape de vechea legatura. l-a cautat pe fostul ca sa se inteleaga amiabil cu el la un notar numai ca acesta nu e de gasit. de aici intrebarea.... se poate in lipsa? am inteles raspunsurile d-voastra si va multumesc iarasi. astept oricand completari daca mai sunt.
Răspuns la discuția divort in lipsa sotului
am inteles! multumesc din suflet pentru ajutor. aveti idee si cam cat dureaza o astfel de procedura? cam cate infatisari?
buna seara!
am nevoie de ajutor: verisoara mea este despartita in fapt de 5 ani. nu au copii, nu au bunuri de impartit. de ceva vremea ea si-a gasit pe cineva drag. o relatie legala cu el implica divortul de fostul. problema e ca fostul nu mai e de gasit; e plecat din tara, nimeni nu da relatii despre el. intrebarea este: poate obtine verisoara mea divortul in absenta lui? si ce trebuie sa faca?
va rog din suflet sa ma ajutati! multumesc! (am pus eu intrebarea in locul ei deoarece ea nu prea cocheteaza cu tastele)
Răspuns la discuția sms ca proba de divort
stie cineva cat este taxa de divort la notar sau la ofiterul de stare civila? sau la judecatorie?
Răspuns la discuția sms ca proba de divort
mi-ati luat o piatra de pe suflet!
Răspuns la discuția sms ca proba de divort
in cazul divortului am ajuns la conventia de a face de comun acord! creditul a fost folosit exclusiv pe nevoile lui personale, in domeniul sanatatii.
Apreciez amabilitatea d-voastra!
Răspuns la discuția sms ca proba de divort
am cam inteles cum sta treaba cu mesajele. va multumesc din suflet pentru atentia acordata. oricum daca mai aveti completari sau sugestii le astept cu mare deschidere...
si totusi ar mai fi ceva.. sotul meu are un imprumut in banca facut fara acordul meu (banca nu a cerut aceasta) pe 5 ani. mai sunt mai putin de 2 ani de rate. as vrea sa stiu, dupa divort ma aleg si eu cu vreo datorie catre banca? adica se "imparte" si obligatia de plata?
inca odata multumesc!
Răspuns la discuția sms ca proba de divort
pentru a-l obliga pe el la plata taxelor aferente intregii proceduri, adica divort si partaj. stiu ca partajul este o alta actiune dar ...
Răspuns la discuția sms ca proba de divort
va rog din suflet sa imi raspundeti la intrebare. Poate ca a mai fost acest topic,(sunt noua pe aici) imi cer scuze, dar chiar daca mesajul meu nu suna a disperare sunt totusi intr-o situatie complicata. el nu este de acord cu divortul iar eu trebuie sa dovedesc ca vina este exclusiv a lui. multumesc inca odata!
buna seara! numele meu este carmen, am 45 ani si sunt intr-o stuatie mai putin placuta, zic eu: de vreo 2 ani relatia cu sotul meu a inceput sa capete o intorsatura nu prea buna. nu vreau sa va plictisesc cu motivatii vesnic intalnite asa ca trec direct la subiect: de o luna sotul este din ce in ce mai rece.. iritat... obosit.. etc. urmarind-ul l-am "prins" trimitand mesaje cu continut amoros, de pe tel mobil, unei femei. am reusit sa transfer cateva in telefonul meu, prin optiunea trimitere. as vrea sa stiu daca le pot folosi ca proba la divort. intentionez sa introduc actiune de divort!
va multumesc anticipat pentru timpul acodat!