avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Activitate gheisha87

Activitate gheisha87

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Eu ma apuc de maine, pt ca trebuie sa merg la interviuri.O sa ma angajez ca avocat si mai incerc o data la anu :).Pt inm cred ca o sa invat in ultimele 3 luni, asa mai serios.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Ai dreptate DAM...bv tie!!! felicitari pt tenacitate...Toti de aici suntem buni si poate o sa reusim la anul. ;)
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
@santiago, acum cateva pag am venit prima cu ideea unei sg comisii de interviu, se pare ca toti avem aceeasi parere...nu stiu daca e ceva de facut, daca tine cineva cont pe viitor de sugetiile noastre. Cat despre patosul unora care deja au intrat si se vad niste semizei, nu mai zic nimic ...le curge inm prin vene :))...ii apreciez pe Radutm si pe Carolina, pt ca desi au intrat st si ei mirati de notele de la interviu si nu au inceput cu replici de maxima inteligenta si arogantza sau sa ne dea lectii de viatza pe forum.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
@Andreea v...acum mi-am dat seama cine esti...:(...nu pot sa cred ca ai avut 79 la juridic ,76 la logic si ti-au dat 7 la interviu....GOD....imi pare super rau pt tine...chiar nu e normal, si din ce vad eu pe forum, din postarile tale ai un comportament super normal, sincer nu inteleg ce naiba ai putut face la interviu de ti-au dat asa putin...ma gandesc ca nu te-ai apucat sa reproduci pictorialul pe acolo :))....sorry , dar mai tre sa si radem un pic.Propun sa facem in grup o terapie de recuperare dupa traumele inm :))...Cine se baga??....Gluma , gluma, dar eu zic sa facem un memoriu la CSM sa mai scoata din procentele astea de la interv pt anul urmator si sa puna o sg comisie in joc....nu 4 baltate.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Nu inteleg de unii o iau personal si cred ca daca au luat nota mare la interviu st vizati automat de critici....eu nu am gresit cu nimic la aces interviu...am vb si cu un psiholog dupa si i-am explicat ce am facut si a zis ca trebuia sa iau nota maxima. Mie mi-au dat 2 spete, la a doua am bajbait putin dar in final am rasp corect. La final am plecat razand in hohote din sala de interviu...bizar ca mi-au dat doar 8.90. Oricum in ziua respectiva la comisia mea aceasta nota a fost a 3a in clasament...Poate trebuia sa ma prefac ca am emotii ...sa ies plangand si sa fiu umila ...habar nu am....
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Cert e un sg lucru...exista viata si dupa inm.Eu satuiesc pe toti cei care nu au luat sa se angajeze cumva, pt ca nimeni nu garanteaza ca intri la anu,indiferent cat inveti. Asta incerc sa fac si eu, la mine e mai dificil pt ca am si un copil de 4 ani care imi solicita timp, dar o sa incerc pe cat posibil sa mai si invatza pt la anul si sa mai dau o data.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Doamne Aandreea v...eu cred ca e un cosmar :))....deja cand aud anul viitor ma ia cu furnicaturi. M-am saturat ...ideea e, ca cine imi garanteaza ca iau la anul?...sa zicem ca iau 80 la juridic si un 70 la logic...daca imi dau 7 la interviu???
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Poate imi fac un abonament la inm :)) si la 3 incercari ai una gratis :)))
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
nu stiu daca sa mai dau....am dat de 3 ori...am luat de 3 ori peste 70 si tot nu intru...la draq ...chiar nu stiu ce sa fac?!
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Nu-i bai :) ce-i un an in plus de invatzat...pe langa o viatza intreaga de magistrat??? :))...curaj pt la anul :)