avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Activitate florinmarginean

Activitate florinmarginean

Buna as avea o antrebare, an monentul acesta beneficiez de idemnizatia de somaj am gasit un loc de munca dar patronul vrea sa ami faca contract de sezonier doar pe 4 ore tinp de 7 luni un sunt prea sigur ca e serios. Mie sa nu raman fara somaj si fara lucru.Antrebarea e daca nu mai are de lucru dupa o perioda de 4 sau 5 luni as mai putea sa ami reau somajul? ce as putea sa fac ? ieu as mai beneficia de somaj pana pe data de 08 09 2013. Va Multumesc.
buna,asi vrea sa antreb cum e posibil sa ami preiau somajul deoare ce lam pierdut an urma plecari an strainatate si lam antrerupt pe o preiodo de 3 luni. mai e posibil si ce ar trebui sa fac. Va Multumesc.
multumesc
Buna, as vrea sa ma ajute cineva daca e posibil. In urma cu doi ani am fost girant la cineva si nici in momentul de fata nu mi-am recuperat banii. Ce sa fac, pot sa merg in instanta ?
george_neagu a scris:

Angajatorul are dreptul de a suspenda unilateral contractul individual de munca (nu se presteaza munca si nu se plateste salariu) in situatia intreruperii temporare a activitatii sale, in special pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare.Si totus cate zile pe an e legal sa te trimita an c f p nu exista un numar de zile precizat an noul cod al munci. fiecare face ce vrea?
Va multumesc mult ca miati raspuns. momentan lucrez de 12 ani an combinatul INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII cu 12 000 de angajati an anul1994 si an momentul de fata mai sunt 1800 sindicatul e cu patronatul au semnat an locul nostru acele acte cred ca suntem legati de maini . Suntem total dezorientati nu stim ce sa mai facem.
buna as vrea sa aflu cum e posibil sa fiu trimis 7 zile pe luna an concediu fara plata. Au acest drept? Ce pot sa fac sa nu ma mai dea ?