avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate colorana

Activitate colorana

Buna ziua,

Doresc sa infiintez un SRL specializat in comertul produselor italiene, insa am o serie de intrebari privind procedura de import:

- ce cod CAEN tb,sa aiba srl/ul?
-ce documente tb. solicitate vanzatorului?
-exista o anume procedura privind importul, declararea acestuia la finante?
multumesc anticipat pt.raspuns
Răspuns la discuția Trecere la tva trimestrial
dintr-o eroare am scris ca achiziia s-a facut in 2014, rectific, este vb de anul 2013. avand in vedere ca a trecut un an, intreb dc. pot face trecerea in cursul anului 2014, sau tb sa astept luna ian.2015?
Buna seara! Detin un SRL infiintat in 2012, platitor de tva lunar si impozit pe venit, am facut si o achizitie intracomunitara in aprilie 2014 . Intrebarea mea este daca pot trece la tva trimestrial in cursul anului, de ex. cu 01.07.2014. multumesc anticipat pt.raspuns.
Răspuns la discuția d 112 trimestrial
in cazul unei firme nou infiintata care are angajat din 10.10.2011, aceasta este obligata automat sa depuna trimestrial?
Discuție declaratia 112
Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri legate de declaratia 112. Sunt la inceput de drum si toate informatiile astea despre certificat, imputernici ...m-au zapacit. Am depus azi pt.prima oara 112 la ghiseu, chiar daca nu am certificat digital calificat. Intrebarea mea este daca mai este nevoie sa o depun si online. Va multumesc anticipat