avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate gopolino

Activitate gopolino

Răspuns la discuția Probleme administratie bloc
Stiu ca reparatiile tevilor se fac in sezonul cald. Am intrebat ce solutii exista cand presedintele si admninistratorul blocului nu vor deloc sa se implice. Multumesc!
Buna ziua! Ce solutii exista cand presedintele de bloc, alaturi de administrator, comitet nu isi indeplinesc atributiile? Suntem inca asociatie de locatari, nu avem caldura din cauza colmatarii tevilor blocului, un lift din doua nu exista, al doilea functioneaza deficitar. Raspunsul lor a fost: neglijenta din partea locatarilor ar fi cauza nefunctionarii lifului, iar caldura e normal sa nu avem pentru ca locuiesc la ultimul etaj. Sedinte de bloc sau adunari generale nu se fac. Locatarii s-au resemnat de-a lungul timpului, insa eu chiar as dori o solutie si nu stiu care ar fi. Multumesc!
Atributii administrator
As dori sa aflu daca cei care locuiesc la ultimul etaj al unui bloc beneficiaza de reeducere la caldura. Mentionez ca Asociatia blocului este inca Asociatie de locatari si nu am repartitoare. Cunosc cazuri de locatari de la alte blocuri care beneficiaza de aceasta reducere, dar cum niciunul dintre ei nu are relatii bune cu administratorul nu am putut afla in baza carei legi beneficiaza de aceasta reducere. Multumesc