avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters231806

Activitate ContSters231806

Intrucat tematica abordata in cadrul acestui forum este diversa, invitatia era adresata celor care au cunostinte specializate in domeniul SSM. Nu vad ce vi se pare nepotrivit de a solicita numai celor bine informati intr-un domeniu, deci competenti, sa formuleze un raspuns. Faptul ca multi au citit mesajul dar nu au formulat un raspuns confirma necesitatea competentei in domeniu.
Imi pare rau ca dvs., specialist in domeniu, n-ati ales sa faceti dovada bunei dvs. informari si sa formulati un raspuns competent, pe o tema neclara multora.
Răspuns la discuția probleme CFR
Reglementarile Proprii CFR Calatori, de aplicare a Regulamentului privind transportul pe caile ferate din Romania si a Normelor Uniforme privind transporturile pe caile ferate din Romania, la 058 art.17alin (2) prevad:
58.2. Calatorul poate lua gratuit in vagoanele clasa o bicicleta pliabila sau demontabila, cu condiţia sa nu incomodeze pe ceilalti calatori.

Normele sunt aprobate prin Dispozitia Directorului General CFR Calatori S.A. nr. 5/17 ianuarie 2008.
Buna seara,
Rog numai pe cei competenti in materie daca pot preciza care sunt functiile stabilite prin COR aprobat prin ordinul 1832/2011 care corespund pregatirii in domeniul securitatii si sanatatii in munca de nivel superior, potrivit cerintelor minime de pregatire stabilite de art. 50/1 din HG 1425/2006.
Multumesc.