avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate CARMEN_LUCIANA2000

Activitate CARMEN_LUCIANA2000

Inspectorul scolar general poate sa numeasca in functia de director pe fiica acesteia d in acelasi judet? Exista conflict de interese?
Va multumesc
va rog sa ma ajutati intr-o problema, spun eu, foarte delicata, de salarizare.
am in catedra
16 ore consiliere
3 ore psihologie , clasa aX-a
0,96 educatie antreprenoriala clasa a IX-a SAM
am gradul didactic I si peste 25 de ani vechime in invatamant.
am fost platita cu 3,86 plus catedra in semI, iar din sem. al II-lea imi retin banii sau sa fac orele si nu ma mai platesc.
va rog ajutati-ma si astept raspunsul vostru.
toate legile pe care le invoc imi spun ca nu sunt legale, cum este posibil sa nu mai fiu platita in sem II daca pe repartitia de ore de la inceputul anului Inspectoratul Scolar a aprobat plata orelor.
le-am facut adresa scrisa si am primit un raspuns evaziv.
unde sa ma adresez in continuare?
sa fac o adresa si la ISJ sau sa ii dau in judecata?
va rog sa ma ajutati si daca păuteti sa-mi spuneti si baza legala sa ma pot adresa directiunii.
va multumesc.
va multumesc mult. si nu stiti cat e sporul pt cumul care se poate acorda sau unde ma pot uita si ce demersuri trebuie sa fac pt aceasata deoarece Prefectura nu imi ofera informatii si nu stiu in baza carei lege as putea face acest lucru.
va multumesc.
sunt consilier juridic, am 2 ani si 8 luni vechime ca si consilier juridic la o primarie si as vrea sa stiu cum pot deveni avocat. se ia in considerare aceasta vechime sau trebuie sa fac stagiatura ca si avocat?
va rog sa ma anuntati.
Sunt consilier juridic la o primarie fiind personal contractual. ma ocup de achizitii publice, am facut un curs sunt in comisie si fac toate documentatiile necesare. as vrea sa stiu daca as putea fi platita pin cumul ca responsabil cu achizitii publice sau cum as putea fi platita pt munca pe care o depun pt ca e o raspundere mare, o munca enorma .
cum pot fi platita ca responsabil cu achizitii publice.
va multumesc