avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilierul juridic poate fi platit prin cumul la ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilierul juridic poate fi platit prin cumul la primarii?

Sunt consilier juridic la o primarie fiind personal contractual. ma ocup de achizitii publice, am facut un curs sunt in comisie si fac toate documentatiile necesare. as vrea sa stiu daca as putea fi platita pin cumul ca responsabil cu achizitii publice sau cum as putea fi platita pt munca pe care o depun pt ca e o raspundere mare, o munca enorma .
cum pot fi platita ca responsabil cu achizitii publice.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: CARMEN_LUCIANA2000 , utilizator 11:02, 25 Noiembrie 2008
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea. Este admisibil cumulul de funcţii la acelaşi angajator, atât în sectorul public, cât şi în sectorul privat.

Puteti fi platita printr-un spor pentru cumul de functii.

va multumesc mult. si nu stiti cat e sporul pt cumul care se poate acorda sau unde ma pot uita si ce demersuri trebuie sa fac pt aceasata deoarece Prefectura nu imi ofera informatii si nu stiu in baza carei lege as putea face acest lucru.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulul de functii in aceeasi unitate pt. personalul contractual Odette Marinache Odette Marinache Buna Seara! As vrea sa stiu daca la personalul contractual este permis [b]cumulul de functii in aceeasi unitate[/b] si prin ce acte normative este ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - cumul de functii tonica tonica varog sa-mi raspundeti urgent la urmatoarea problema: Un angajat la o unitate cu contract de munca pe durata nedeterminata poate sa mai aiba un contract de ... (vezi toată discuția)
Un singur cim dar cu 2 functii? daniela_circiumaru daniela_circiumaru Am si eu o nelamurire? Se poate incheia un singur contract individual de munca dar salariatul sa indeplineasca 2 functii diferite, respectiv REPREZENTANT ... (vezi toată discuția)