avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate roxanamihaela22101978

Activitate roxanamihaela22101978

Destul de greu.. Eu mai am numai 700 la dispoziție.. Mulțumesc ptr răspuns.


gi-jane2 a scris:

faceti un efort si dati ceva mai mult de 2000 ca datoria sa coboare sub 10 mii, incat executarea sa nu poata fi si imobiliara.

Buna ziua. Am 3 popriri pe salariu deci jumătate din el se duce pe plata datoriile. Executorul uneia dintre aceste popriri mi a trimis o înștiințare cum ca ar trebui sa vina un evaluator sa îmi evalueze casa care este sub uzufruct viager, ei știind asta dar totuși vrând sa o evalueze. Menționez ca poprirea în cauza a început acum 1 an de zile iar aceasta înștiințare a venit acum câteva zile. Au trimis și un angajament de plata, le am dat telefon gândind ma ca poate ceea ce le plătesc nu este îndeajuns,gandidu ma ca dacă le voi da 300 de lei în plus fata de ce li se vireaza de către angajator scap. Dar ei mi ai trimis un angajament de plata în care mi se cere sa dau un avans, 4000 de lei mi s a sugerat telefonic, astfel încât situația sa nu devina mai urata decât e acum. Mai sunt de plata circa 12000 de lei din care ei vor o treime, acel avans de care vorbeam mai sus. Inutil sa spun ca trăiesc dintr o jumătate de salariu minim pe economie, cealaltă jumătate mergând la popriri și ca ai dacă as vrea nu as avea de unde sa dau acel avans.Orice sfat e binevenit. Mulțumesc.
Mi a venit o executare silita de la un ifn. Eu nu am nici un fel de venit în momentul acesta și nici bunuri pe numele meu și nici loc de munca. Întrebarea este dacă mi se poate întâmpla ceva și ce anume. Asta pana când voi putea începe sa plătesc.
Răspuns la discuția Popriri
Multumesc pentru raspuns. Asa am sa fac.
Discuție Popriri
Buna seara. Dacă am popriri pe salariu și vreau să mi iau o mașină pe numele meu se poate pune poprire și pe aceasta?
Buna ziua. Stie cineva daca in urma procesului in care evident am fost obligatăsă plătesc întreținerea toată o dată și neavând suma totală îmi mai lipsesc 1000l din cei 8500 pot să îmi pierd Casa din cauza lor? având în vedere că instanța a decis că trebuie să plătesc toată suma iar eu mă aștept ca administratorul să vină cu executorul judecătoresc la ușă el nevrând să îmi ia banii pe motiv că vrea să vină cu executorul la ușa mea...Vă mulțumesc
Multumesc. Asa o sa I fac.
Buna ziua. Revin la aceasta discutie. Am avut procesul, am avut recursul, m am dus sa platesc .... Surpriza... Dl. Administrator nu a vrut sa mi ia banii. A zis ca vrea sa vina cu executorul la usa. Eu nu stiu ce sa fac ca nu as vrea sa mai platesc si executorul. Ce ma sfatuiti sa fac?
Răspuns la discuția program
Multumesc pentru rapuns. Ma voi duce maine la registratura.
Discuție program
Buna ziua. Vreau sa depun o cerere de chemare in judecata la judecatoria sector 6 si nu stiu cum sa procedez. La registratura nu rapunde nimeni. Ma puteti ajuta?