Buna ziua, sunt persoana cu handicap accentuat si lucrez cu ½ de norma la un institut de cercetare al Academiei Romane, unde beneficiem de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare.
La trecerea la programul de 4 ore acesta a fost redus la jumatate (261 lei).
In conditiile punerii in aplicare a OU nr. 36/30.06.2025 sunt afectata de masurile care privesc plafonarea sporurilor pentru bugetari? De la institut mi s-a emis o decizie cu sporul de 150 lei!
Buna ziua, sunt persoana cu handicap accentuat si lucrez cu 1/2 norma la Institutul e Chimie Timisoara. Conform regulamentului de ordine interna beneficiez de 3 zile de concediu de odihna suplimentar, pentru conditii deosebite. Mai pot solicita/beneficia si de zilele supliment si pentru handicap (Codul muncii. Comentariu pe articole - Vol. II. Articolele 108-298, Vol 2, ediţia 1)?
Buna ziua, doresc sa stiu daca indemnizația de hrană pentru bugetari se acorda integral, ca si indemnizatia de doctorat? Mentionez ca sunt in angajata la 4 ore cu pensie de boala. Multumesc
Multumesc. Inteleg ca trebuie sa primesc suma intreaga? Puteti sa-mi spuneti care este HG-ul in care pot gasi aceste informatii? Cadrul legal, pentru a putea prezenta la locul de munca. Multumesc inca odata